Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν άντεξε την ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο και δήλωσε ότι οι συμπαίκτες του δεν είναι στο επίπεδό του! Ο σταρ της «βασίλισσας» ανέφερε:

«Για εσάς (σ.σ. τα Μέσα) μπορεί να φαίνεται ότι είμαι σκατά. Αυτό προκύπτει εάν ακούσω τον Τύπο. Τα στατιστικά όμως είναι εδώ και λένε την αλήθεια για μένα. Αν όλοι οι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονταν στο δικό μου επίπεδο, τώρα θα βρισκόμασταν απλά στην κορυφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως ο Ρονάλντο δεν περιορίστηκε εδώ και συνέχισε: «Δεν θέλω να δυσφημίσω κανέναν από τους συμπαίκτες μου, αλλά όταν δεν είναι εδώ οι καλύτεροι, είναι δύσκολο το να νικήσεις. Μου αρέσει να παίζω με τον Πέπε, τον Μπέιλ, τον Καρίμ, τον Μαρσέλο. Δεν εννοώ ότι οι Χεσέ, Λούκας, Κόβατσιτς δεν είναι καλοί, αλλά… ».

Τέλος στήριξε τον Ζιντάν: «Δεν ξέρω αν για την κατάστασή μας οφείλεται η κακή προετοιμασία στην αρχή της σεζόν. Είναι αλήθεια όμως οι τόσοι πολλοί τραυματισμοί μα έχουν πλήξει σοβαρά. Ο Ζινεντίν δεν μπορεί να παίξει, αλλά κάνει τρομερή δουλειά. Είμαι μαζί του, χρειάζεται χρόνο και είμαι χαρούμενος που δουλεύω μαζί του».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης