Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε για τα ματς με τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ της Basket League και τόνισε ότι ο Άρης θα στηριχθεί στον ελληνικό κορμό του, ενώ ανέφερε πως αποτελεί έξτρα κίνητρο το 0-2 από τον ΠΑΟΚ στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά, ο Δημήτρης Πρίφτης εν όψει των play offs με τον ΠΑΟΚ μίλησε για:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– το πού θα στηριχθεί ο Άρης: «Το στοιχείο μας είναι αυτό. Και πρέπει να στηριχτούμε στον ελληνικό κορμό που έχει η ομάδα».

– το αν δημιουργεί επιπλέον κίνητρο οι δυο ήττες φέτος από τον ΠΑΟΚ: «Δημιουργεί και ψυχολογικό προβάδισμα στον ΠΑΟΚ και επιπλέον κίνητρο σε εμάς».

– το αν η ομάδα του είναι «πεινασμένη»: «Θεωρώ ότι είναι πιο… πεινασμένη από ότι ήταν στην διάρκεια της σεζόν. Πιστεύω ότι θα παίξει κάποιο ρόλο και αυτό στην σειρά. Ρόλο επίσης θα παίξει στην σειρά και η μέρα που θα βρεθούν οι δυο ομάδες και όταν εννοώ καλή μέρα, μιλάω για το μακρινό σουτ, όσο και τον έλεγχο των ριμπάουντ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– τα πλεονεκτήματα του Άρη και του ΠΑΟΚ: «Το γήπεδο μας δημιουργεί ένα πλεονέκτημα για εμάς. Ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει όμως βελτιώνοντας το ρόστερ του και κάπως έτσι αντισταθμίζονται οι ισορροπίες της σειράς».

– τη χρονιά ως τώρα: «Η χρονιά είναι πολύ δύσκολη και γεμάτη ιδιαιτερότητες. Η σειρά αυτή είναι μεγάλης σημασίας και για εμένα προσωπικά και για όλους».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης