Χωρίς τον Ζακ Όγκαστ θα αναχωρήσει την Τετάρτη (26/7, 10:30) η Εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει του προσεχούς Ευρωμπάσκετ.

Ο νεαρός σέντερ δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Μίσσα για τυπικούς λόγους, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή όμως δεν θα είναι η μοναδική απουσία της Εθνικής, αφού ούτε ο Νικ Καλάθης θα ακολουθήσει την αποστολή στο Καρπενήσι. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού βρίσκεται στις ΗΠΑ λόγω υποχρεώσεων και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία μόλις επιστρέψει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Χωρίς τον Ζακ Όγκαστ θα πορευτεί στις υποχρεώσεις της που αρχίζουν αύριο Τετάρτη (26/7) η Εθνική Ανδρών. Τυπικοί λόγοι δεν επιτρέπουν στον ομογενή παίκτη να είναι παρών σε μέρος της προετοιμασίας και αποφασίστηκε να μη συμμετάσχει στην προσπάθεια. Από την αναχώρηση της ομάδας για το Καρπενήσι θα απουσιάσει και ο Νικ Καλάθης, ο οποίος έγκαιρα είχε ενημερώσει για ανειλημμένη υποχρέωση που έχει στις ΗΠΑ στα τέλη του μήνα και έχει συμφωνηθεί να ενσωματωθεί στην προετοιμασία αμέσως μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης