Ένα μοναδικό όνειρο βγαλμένο από τα ωραιότερα παραμύθια ζουν στην Πράγα οι παίκτριες της Εθνικής Γυναικών… Έχουν πετύχει το ακατόρθωτο κάνοντας όλη τη μπασκετική Ευρώπη να παραμιλά.

«Ζούμε το όνειρο. Είναι η μεγαλύτερη μας επιτυχία των Εθνικών Ομάδων Γυναικών. Ακόμα δεν έχουμε καταλάβει τι έχουμε κάνει, πάμε για ένα μετάλλιο, γιατί εδώ που φτάσαμε δεν θα το αφήσουμε», τονίζει η Λολίτα Λύμουρα που ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει πετύχει η Εθνική, αλλά δεν κρύβει ότι θέλει ένα μετάλλιο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κερδίσαμε με σχεδόν 30 πόντους… Ούτε και εμείς έχουμε καταλάβει τι πετύχαμε. Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι, συνεχίζουμε και με όποιον και να παίξουμε αντίπαλο θα τα δώσουμε όλα, όπως τα δίνουμε σε κάθε παιχνίδι σαν Έλληνες και αν πέσουμε ας πέσουμε με ψηλά το κεφάλι. Πάμε για ένα μετάλλιο».

Η πλέι μέικερ της Εθνικής έκανε και μια ιδιαίτερη αφιέρωση μετά το τέλος του αγώνα: «Όπως μου είπε ο προπονητής μου, θα μπεις να με δικαιώσεις και τον δικαίωσα. Εκτός από αυτό την εμφάνισή ακόμα και τη νίκη θέλω να την αφιερώσω σε έναν άνθρωπο που ήταν πάντα κοντά μας και τώρα δεν είναι δίπλα μας, τον Δημήτρη Μπασούρη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης