Ο Χρήστος Σερέλης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους παίκτες του που πάλεψαν αλλα τελικά έχασαν από τον Παναθηναϊκό. Ο προπονητής του Λαυρίου ανέφερε μετά το παιχνίδι:

«Καλύτερα λόγια από αυτά που ακούσαμε από τον κόουτς Τζόρτζεβιτς δεν θα μπορούσαμε να ακούσουμε. Οι παίκτες μου ήταν πολύ καλοί και συγκεντρωμένοι σήμερα. Έδωσαν το 200% των δυνάμεών τους. Είχαμε καλή ψυχολογία μετά τη νίκη επί του Κολοσσού, ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι εκμεταλλευόμενοι την αδράνεια του Παναθηναϊκού και καταφέραμε να διεκδικήσουμε τη νίκη μέχρι τέλους. Ο Παναθηναϊκός έκανε 3 λάθη με το σκορ στο 69-69 αλλά δεν τα εκμεταλλευτήκαμε. Είναι μεγάλη ομάδα και κέρδισε δίκαια».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 20χρονος γκαρντ Βαγγέλης Μπέμπης είπε: «Ξέραμε ότι παίζαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Δουλέψαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα και ήμασταν ανταγωνιστικοί απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είμαστε μια οικογένεια και θα συνεχίσουμε να παλεύουμε μέχρι να πετύχουμε όλους μας τους στόχους. Κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια, όπως κάναμε και σήμερα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης