Στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωσή της έχει μπει η κανονική περίοδος στην Euroleague, με τους «αιώνιους» του ελληνικού μπάσκετ να αντιμετωπίζουν σήμερα ισπανικές ομάδες, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής.

Πρώτος «ρίχνεται στη μάχη» ο Ολυμπιακός, καθώς κοντράρεται στη Μάλαγα με την Ουνικάχα (19.00).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, ωστόσο θα διεκδικήσουν τη νίκη απέναντι στη Μάλαγα, η οποία έχει μείνει από καιρό εκτός οκτάδας, προκειμένου να κλειδώσουν την τρίτη θέση της κατάταξης και να διατηρήσουν την εξαιρετική παράδοση που έχουν κόντρα στους Ανδαλουσιανούς.

Από τη μεριά του, ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στις 21.15 τη Βαλένθια στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων και θέλει τη νίκη, προκειμένου να παραμείνει στο «κυνήγι» της τέταρτης θέσης στη βαθμολογία, η οποία δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.

Το «τριφύλλι» «συγκατοικεί» στην τέταρτη θέση με τη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία υπερτερεί στη μεταξύ τους ισοβαθμία, κι έτσι οι «πράσινοι» χρειάζονται νίκη επί της Βαλένθια και, παράλληλα, ήττα της Ρεάλ από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι, προκειμένου να πάρουν το προβάδισμα για το πλεονέκτημα έδρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Παρασκευή 30 Μαρτίου

19.00: Μάλαγα-Ολυμπιακός (Novasports 2)
20.00: Ερυθρός Αστέρας-Ρεάλ Μαδρίτης (Novasports 4)
20.00: Ζαλγκίρις Κάουνας-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Novasports 3)
21.15: Παναθηναϊκός-Βαλένθια (Novasports 1)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης