Τι κι αν ο Ολυμπιακός είναι… λαβωμένος από τον τραυματισμό του Μιλουτίνοφ αλλά και τα άλλα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει;

Τι κι αν βρέθηκε με το… καλημέρα με την πλάτη στον τοίχο, μετά το «break» στη σειρά από τη Ζαλγκίρις, που χθες άλωσε το ΣΕΦ, επικρατώντας των Πειραιωτών με 87-78 σκορ;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος σε δηλώσεις εν όψει του αυριανού δεύτερου αγώνα με τους Λιθουανούς εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στο υπάρχον υλικό του Ολυμπιακού, ενώ έκανε νέα τοποθέτηση για τη διαιτησία, τονίζοντας ότι είδε τις φάσεις στο βίντεο και ενισχύθηκε η άποψή του για όσα είπε το βράδυ της Τετάρτης.

«Στη ζωή τίποτα δεν είναι δεδομένο. Χάσαμε ένα παιχνίδι κοιτάμε μπροστά. Δεν τα βάφουμε μαύρα. Θέλουμε τη νίκη να αντιδράσουμε. Χάσαμε στις λεπτομέρειες, είχαμε την τελευταία επίθεση και δεν σκοράραμε στην κανονική διάρκεια.

Έχουμε επισημάνει τα λάθη μας και πρέπει να αλλάξουμε πράγματα. Αυτό που επισημάναμε είναι να αντιδράσουμε σε άμυνα και επίθεση. Δεν έχει σημασία ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι. Όσοι είναι εκεί πρέπει να προσπαθήσουν για το καλύτερο. Όλοι οι παίκτες πρέπει να βγουν μπροστά. Έχουμε καλό υλικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όλοι πρέπει να είναι πιο επιθετικοί και να πάρουν πρωτοβουλίες. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Έχουμε τραυματισμούς, περιμένουμε περισσότερα από τους Αμερικανούς μας. Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες και την ομάδα και θα παλέψουμε το παιχνίδι» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των Πειραιωτών.

Όσο για τη διαιτησία του πρώτου αγώνα τόνισε: «Βλέποντας το βίντεο από το χθεσινό παιχνίδι, ενισχύθηκε η τοποθέτησή μου για τη διαιτησία. Βλέποντας τις φάσεις από το ματς, είμαι σίγουρος πως είχα απόλυτο δίκιο για τη διαιτησία.

Δεν πρέπει, όμως, να παρασυρθούμε από αυτό… Άλλο κομμάτι το τι συμβαίνει εντός αγωνιστικού χώρου κι άλλο το εκτός… Εμείς πρέπει να παλέψουμε στο γήπεδο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης