Απέφυγε τα χειρότερα (ρήξη χιαστού) ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο στη διάρκεια του πρώτου αγώνα της σειράς του Ολυμπιακού με τη Ζαλγκίρις Κάουνας, για τα πλέι οφ της Euroleague.

Ο Σέρβος σέντερ υποβλήθηκε σε μαγνητική ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη ωστόσο ευτυχώς για τους Πειραιώτες τα αποτελέσματα έδειξαν πως ο παίκτης δεν έχει κάτι το σοβαρό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάντως ο Μιλουτίνοφ θα χρειαστεί να μείνει μακριά από τα παρκέ για 10 ημέρες και ως εκ τούτου χάνει τόσο το δεύτερο παιχνίδι, που θα διεξαχθεί την Παρασκευή και πάλι στο ΣΕΦ, όσο τα δύο επόμενα που θα ακολουθήσουν στο Κάουνας.

Στα… πιτς και ο Μπόγρης

Ο Γιώργος Μπόγρης θα ήταν μια… κάποια λύση για τον Σφαιρόπουλο στο «5», αλλά ο ΜακΛιν θα μείνει μόνος απέναντι στον Μπράντον Ντέιβις που πιστοποίησε την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται σημειώνοντας 21 πόντους, μαζεύοντας 8 ριμπάουντ και κάνοντας 3 κοψίματα στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ την Τετάρτη (18/4).

Πιο συγκεκριμένα ο παίκτης Έλληνας άσος τραυματίστηκε στην πρωινή προπόνηση την Τετάρτη (18/4) πριν το παιχνίδι με τη Ζαλγκίρις, αλλά αυτό δεν είχε διαρρεύσει από τον Ολυμπιακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπόγρης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα έδειξαν ρήξη έσω μηνίσκου, κάτι που σημαίνει πως ο Ολυμπιακός χάνει και τον 3ο ψηλό του για έναν μήνα.

Εν τω μεταξύ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου που θα δοκιμάσει να προπονηθεί στο ΣΕΦ, στην απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (20/4), αλλά νεότερα θα υπάρχουν με το τέλος αυτής.

Από εκεί και πέρα δεν μπήκε καν στην προπόνηση ο Γιάνις Στρέλνιεκς που αγωνίστηκε με ένεση (μέση) στο Game 1 και δύσκολα θα αγωνιστεί την Παρασκευή, αφού επιβαρύνθηκε αγωνιζόμενος χθες (18/4).

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε επίσης μπει στο παρκέ μετά από χορήγηση ένεσης, αλλά ο διεθνής πάουερ φόργουορντ ξεκίνησε κανονικά την εκγύμναση, μαζί με τους… λίγους υγιείς συμπαίκτες του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην προπόνηση του Ολυμπιακού, το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, μαζί με τον αντιπρόεδρο, Γιώργο Σκινδήλια.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης