Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την ΤΣΣΚΑ που θα διεξαχθεί την Παρασκευή στην αυλαία του Top 16 της Ευρωλίγκας και τόνισε πως ακόμα κι αν τα αποτελέσματα δεν ευνοήσουν τελικά τους «ερυθρόλευκους» οι Πειραιώτες θα αγωνιστούν για τη νίκη.

«Στην τελευταία αγωνιστική του Τop-16 καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στην έδρα μας ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Έστω κι αν η πρόκριση αυτή τη στιγμή δεν είναι στα δικά μας χέρια, έστω κι αν την Πέμπτη τα αποτελέσματα δεν έρθουν όπως τα θέλουμε και δεν θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης, εμείς την Παρασκευή θα παίξουμε μ’ όλες μας τις δυνάμεις απέναντι στην ΤΣΣΚΑ. Θέλουμε να έχουμε τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση και ενέργεια σ’ αυτό το παιχνίδι, να μείνουμε προσηλωμένοι στο πλάνο που θα χαράξουμε και να κλείσουμε το Τop-16 με νίκη», τόνισε ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης σημείωσε: «Εμείς θα γνωρίζουμε την Πέμπτη το βράδυ αν την Παρασκευή θα έχουμε ελπίδες πρόκρισης σε περίπτωση που κερδίσουμε την ΤΣΣΚΑ. Ακόμα κι αν μην έχουμε όμως ξέρουμε ότι πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Πρέπει να το κάνουμε για όλο τον κόσμο που μας στηρίζει και που όπως μαθαίνω θα είναι στο πλευρό μας και την Παρασκευή».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης