Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ενόψει της κρίσιμης «μάχης» με την Χίμκι στην Ρωσία, καθώς ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έμεινε εκτός.

Ο Σέρβος σέντερ ανέβασε υψηλό πυρετό και για τον λόγο αυτό δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αποστολής για το κρίσιμο ματς με τους Ρώσους, στην προτελευταία… στροφή του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, όπου οι «ερυθρόλευκοι» παλεύουν για την είσοδό τους στην τετράδα και την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης, (20:45 NOVASPORTS 2), 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τελικό των τελικών» χαρακτήρισε το παιχνίδι ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά που δήλωσε: «Το παιχνίδι είναι για εμάς ο τελικός των τελικών, δεν υπάρχει ματς που να είμαστε πλήρεις από την αρχή της σεζόν, έτσι και τώρα. Η ομάδα βρίσκεται σε καλό αγωνιστικό ρυθμό. Θα πρέπει να έχουμε συγκέντρωση για να ελέγξουμε το ρυθμό του ματς. Η Χίμκι είναι εξαιρετική ομάδα επιθετικά, τρέχει καλά στο γήπεδο, σκοράρει πάρα πολλούς πόντους και θα πρέπει να ελέγξουμε τον ρυθμό και να φέρουμε το ματς στα δικά μας μέτρα κάνοντας το παιχνίδι μας.

Στην τελευταία προπόνηση, επί ελληνικού εδάφους συμμετείχε για πρώτη φορά και ο Ματ Λοτζέσκι που δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση την άλλη εβδομάδα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο Οθέλο Χάντερ θα αγωνιστεί απέναντι στους Ρώσους καθώς ο τραυματισμός του στο παιχνίδι με τον Άρη δεν αποδείχτηκε σοβαρός.

Group F
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χίμκι – Ολυμπιακός (20:45)
Μπαρτσελόνα – Μπάμπεργκ (21:45)
ΤΣΣΚΑ – Ζαλγκίρις (1/4, 20:00)
Λαμποράλ Κούτσα – Ρεάλ Μαδρίτης (1/4, 21:30)

H βαθμολογία

ΤΣΣΚΑ Μόσχας 8-4
Λαμποράλ Κούτσα 8-4
Μπαρτσελόνα 6-6
Ρεάλ Μαδρίτης 6-6
Μπάμπεργκ 6-6
Ολυμπιακός 6-6
Χίμκι 6-6
Ζαλγκίρις 2-10

Group E
Το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής:

Λοκομοτίβ Κουμπάν – Ουνικάχα Μάλαγα (19:00)
Ερυθρός Αστέρας – Νταρουσάφακα (21:00)
Φενέρμπαχτσε – Εφές (1/4, 20:30)
Παναθηναϊκός – Τσεντεβίτα (1/4, 21:45)

Η βαθμολογία
Φενερμπαχτσέ 10-2
Λοκομοτίβ Κουμπάν 8-4
Παναθηναϊκός 8-4
Ερυθρός Αστέρας 7-5
Αναντολού Εφές 6-6
Ουνικάχα Μάλαγα 3-9
Νταρουσάφακα 3-9
Τσεντεβίτα 3-9

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης