Ο Αλεσάντρο Τζεντίλε, μετά το σύντομο και ανεπιτυχές περασμά του από τον Παναθηναϊκό, βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που θα είναι η Χάποελ Ιερουσαλήμ μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο 24χρονος φόργουορντ ελπίζει πως η παρουσία του Σιμόνε Πιανιτζάνι, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στην εθνική Ιταλίας, θα τον βοηθήσει να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις. Ο διεθνής Ιταλός δήλωσε σε ιστοσελίδα του Ισραήλ για το νέο σταθμό στην καριέρα του: «Η Χάποελ είναι ιδανική συνθήκη για εμένα αυτή την στιγμή. Ξέρω τον κόουτς Πιανιτζιάνι κι εκείνος με ξέρει καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι στην ομάδα, αφού ξερώ αρκετους παίκτες, όπως τον Κέρτις Τζέρελς που παίζαμε μαζί στην Αρμάνι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχετικά με το αν πιστεύει πως ο Ετορε Μεσίνα θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το προσεχές Eurobasket, ο Τζεντίλε είπε: «Δεν σκέφτομαι το Eurobasket τώρα, μετά από όσα πέρασα φέτος. Θέλω απλά να επανακάμψω και να… ανέβω και η Χάποελ είναι μια καλή ευκαιρία για αυτό. Είναι ακόμα νωρίς για να σκεφτώ το Eurobasket και είναι μια απόφαση που θα πάρει ο Έτορε Μεσίνα. Τώρα θέλω να πατήσω ξανά στο παρκέ, επειδή αυτό είναι που θέλω και που ξέρω να κάνω».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης