Tι κι αν ο Παναθηναϊκός πήρε με τον πλέον εμφατικό τρόπο το προβάδισμα για την πρόκριση στο Final 4 της Euroleague, μετά τον διασυρμό με 95-67 της Ρεάλ στο ΟΑΚΑ;

Ο Τσάβι Πασκουάλ σε δηλώσεις του ενόψει του αυριανού δεύτερου παιχνιδιού της σειράς έμεινε πιστός στην άποψή του ότι οι Μαδριλένοι παραμένουν το φαβορί στο ζευγάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα ο Καταλανός τεχνικός τόνισε πως περιμένει την αντίδραση της «βασίλισσας», υπογραμμίζοντας πάντως ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι παίκτες του θα συνεχίσουν με την ίδια συγκέντρωση σε όλη τη σειρά.

«Στα play offs δεν πρέπει να σταματάς. Κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι διαφορετικό και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος προς την κάθε κατεύθυνση. Όταν κερδίζεις πρέπει να συνεχίζεις στον ίδιο δρόμο, όταν χάνεις πρέπει να διορθώνεσαι. Όμως πρέπει να έχεις την ίδια προσήλωση πάντα. Η Ρεάλ έχει φοβερή ομάδα, με σπουδαία ποιότητα και εμπειρία, περισσότερη από μας. Ξέρουμε πως θα αντιδράσουν και θα παίξουν πιο δυνατά. Με βάση την ποιότητα και την εμπειρία που έχουν παραμένουν το φαβορί», ανέφερε.

Όσο για το αν πρέπει να περιμένουμε κάτι διαφορετικό από τις δύο ομάδες στον αγώνα της Πέμπτης; «Κάθε παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε αυτή τη σειρά, είναι και οι δύο ομάδες σοβαρές σε άμυνα κι επίθεση και θα προσπαθήσει η καθεμιά να βρει τρόπο να κερδίσει. Δεν πρέπει να περιμένουμε κάτι περίεργο από τις δύο ομάδες».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης