Ατρόμητος και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Περιστέρι (18.00, OTE Sport 2), στο πλαίσιο του αγώνα-ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και διεκδικούν μία θέση στον μεγάλο τελικό. Η «Ένωση» έχει το προβάδισμα, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε επικρατήσει με σκορ 1-0.

Να σημειωθεί ότι αν η ΑΕΚ καταφέρει απόψε να σφραγίσει την πρόκριση για τον τελικό, θα εξασφαλίσει θέση στην Ευρώπη για τη νέα σεζόν, ενώ αν περάσει ο Ατρόμητος, η «Ένωση» θα πρέπει να αποφύγει την πέμπτη θέση στα πλέι οφ για να παίξει εκτός συνόρων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα και θα παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» με το καλύτερο δυνατό σχήμα. Ο Μπαρόχα θα βρεθεί κάτω από τα γκολπόστ, ενώ στην άμυνα η τετράδα θα συμπληρωθεί από τους Κολοβέτσιο, Λαμπρόπουλο, Γκάλο και Ντίντακ. Οι Σιμόες, Γιόχανσον και Μάνταλος θα παίξουν στο κέντρο, ενώ στην επίθεση θα παραταχθούν οι Μπαρμπόσα και Αραβίδης. Μία θέση διεκδικούν οι Βάργκας, Μπουονανότε και Τζεμπούρ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης και Πέκχαρτ.

Ο Ατρόμητος, από τη μεριά του, γνωρίζει ότι το Κύπελλο Ελλάδας είναι ο μόνος τρόπος για να βγει στην Ευρώπη. Ο Τραϊανός Δέλλας υπολογίζει και στον Σουμπίνιο που μπήκε στην αποστολή και μάλιστα αναμένεται να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κάτω από την εστία θα παίξει ο Μπάρκας και η τετράδα στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα σχηματιστεί με τους Μπιτόλο, Λαζαρίδη, Φυτανίδη και Κυβρακίδη. Στο κέντρο θα ξεκινήσουν οι Ουσέρο, Μπρίτο και Ούμπιντες, με τον Σουμπίνιο και τους Λε Ταλέκ και Ματέι να συμπληρώνουν το σχήμα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης