Τις πιο δύσκολες στιγμές της διεθνούς καριέρας του διάγει ο Κώστας Μήτρογλου, ο οποίος δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Μαρσέιγ και αρκείται να παρακολουθεί τους αγώνες της από τον πάγκο.

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί στους Μασσαλούς είναι το ρεπορτάζ που έκανε η εφημερίδα «L’ Equipe», η οποία μάλιστα έχει στο πρωτοσέλιδο της το θέμα της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στους Φωκαείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η μεταγραφική περίοδος είναι κάτι σαν τα δώρα των Χριστουγέννων και η αλήθεια είναι ότι όσο καθυστερούμε τόσο πιο δύσκολο είναι να βρούμε αυτό που θέλουμε.

Παρά τα ωραία λόγια, τα οποία ακούστηκαν κατά την άφιξη του, η απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου είχε κάτι από… μεταγραφή πανικού, μια μεταγραφή της τελευταίας στιγμής, δίχως λόγο.

Το γεγονός ότι ο Έλληνας είναι στον πάγκο σε τρία παιχνίδια, όπως και το ό,τι δεν έχει πείσει κανέναν στη Μαρσέιγ, ειδικά τον προπονητή του Ρούντι Γκαρσία, επιβεβαιώνει αυτή την άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γάλλος τεχνικός, δεν έχει ενθουσιαστεί καθόλου από όσα έχει δει από τον ποδοσφαιριστή, και δεν θα ήταν αντίθετος στην αναζήτηση άλλου επιθετικού, γιατί όχι από τον Ιανουάριο» αναφέρει χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ της η γαλλική εφημερίδα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης