Την τέταρτη νίκη στο «Απόστολος Νικολαΐδης», σε ισάριθμα παιχνίδια που έχει δώσει φέτος πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος επικράτησε 3-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Τα γκολ των «πράσινων» πέτυχαν οι Καρέλης (17’), Πέτριτς (60’ πεν.) και Αμπέντ (90’+3’), ενώ για τον ΠΑΣ μείωσε ο Τσάβες (71’ πεν).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα φάνηκε στην αρχή του αγώνα να πατάει καλύτερα στο γήπεδο και κέρδισε μέτρα στο πρώτο τέταρτο, όμως στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός διάσπασε την άμυνά του και προηγήθηκε. Στο 17’ ο Ατζαγκούν έκλεψε την μπάλα και ο Ζέκα έβγαλε διαγώνια πάσα στον Καρέλη. Ο διεθνής φορ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη με διπλή προσπάθεια και πέτυχε το 1-0.

Για τους φιλοξενούμενους στο 27’ ο Τσουκαλάς βρήκε τον Ιλιτς, ο οποίος μόνος απέναντι στον Στιλ πλάσαρε άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει.

Το παιχνίδι φάνηκε να τελειώνει πρόωρα στο 59’, όταν ο Παναθηναϊκός κέρδισε πέναλτι όταν ο Μπέριος γκρέμισε με αγκωνιά τον Τελάντερ. Ο Πέτριτς ευστόχησε και πέτυχε το 2-0, ενώ η ομάδα των Ιωαννίνων βρήκε τον τρόπο να μειώσει. Ο Τσάβες στο 71’ με πέναλτι, το οποίο δόθηκε σε χέρι του Ταυλαρίδη έπειτα από σουτ του Μπέριου, σκόραρε για τον ΠΑΣ Γιάννινα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 86’ ο Στιλ απέκρουσε την εκτέλεση φάουλ του Τσάβες και τελικά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αμπέντ σκόραρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα 3-1 (Novasports 2)

Γκολ: 17′ Καρέλης, 60′ πεν. Πέτριτς, 90′ +3′ Αμπέντ – 71′ πεν. Τσάβες

Κίτρινες κάρτες: Νάνο, Ταυλαρίδης, Ζέκα – Μιχαήλ, Μπέριος, Φερφελής, Τσάβες, Μανιάς

Κόκκινες κάρτες:

Παναθηναϊκός: Στιλ, Αμπέντ, Λαγός (66′ Πράνιτς), Ζέκα, Μαρινάκης, Ατζαγκούν (77′ Κουτρουμπής), Καρέλης (58′ Μπεργκ), Ταυλαρίδης, Νάνο, Τελάντερ, Πέτριτς.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μπέριος (73′ Μανιάς), Μιχαήλ, Ίλιτς (79′ Φερφελής), Τσάβες, Ακόστα, Ναδάλες (68′ Καρανίκας), Τσουκαλάς, Κοζορώνης, Στρούνα, Σκόνδρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης