Ένα παιχνίδι πλούσιο σε συγκινήσεις διεξήχθη στους «Ζωσιμάδες» για την 18η αγωνιστική της Super League. ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2, με το αποτέλεσμα να αλλάζει τρεις φορές στα τελευταία λεπτά! Οι Περιστεριώτες προηγήθηκαν στο 71’ με πέναλτι του Ντάουντα, ενώ οι Ηπειρώτες ισοφάρισαν στο 87’ με τον Κόντε και σημείωσαν το 2-1 με τον Μπετρά στο 89’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Καρασαλίδης.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς ξεκίνησε χωρίς πολλές συγκινήσεις, ωστόσο η κατάληξή του ήταν άκρως εντυπωσιακή. Πολύ μεγάλη ευκαιρία έχασαν οι γηπεδούχοι στο 21΄ με εκπληκτικό απευθείας φάουλ του Κόντε, που βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Γιαννιώτη, ενώ οι παίκτες του Κάναντι άρχισαν να ισορροπούν το ματς.

Μάλιστα, λίγο έλειψε να «χτυπήσουν» στο πιο κομβικό σημείο, καθώς δύο λεπτά πριν από την ολοκλήρωση του ημιχρόνου το διαγώνιο σουτ του Ντάουντα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές και άγγιξε το γκολ στο 66΄ πάλι με τον Ντάουντα. Ο φορ της ομάδας του Περιστερίου αστόχησε από τη μικρή περιοχή, όμως πήρε το «αίμα» του πίσω πέντε λεπτά αργότερα. Στο 71’ ο Ντάουντα εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο Μπουσούλαζιτς στην ανατροπή του από τον Αποστολόπουλο και οι Περιστεριώτες άνοιξαν το σκορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΣ έδειχνε να μην μπορεί να αντιδράσει, όμως μέσα σε τρία λεπτά το σκορ έγινε 2-1 με τον Κόντε στο 87΄ να ισοφαρίζει και τον Μπερτρά να δίνει προβάδισμα στον ΠΑΣ στο 89’. Το τελικό αποτέλεσμα, όμως, κρίθηκε από ένα λάθος του τερματοφύλακα Γιαννίκογλου ο οποίος έχασε τη μπάλα από τον Μπουσούλαζιτς στο 90΄. Η ασίστ ήταν εύκολη προς τον Καρασαλίδη που έγραψε το 2-2.

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος 2-2 (Novasports 2)

Γκολ: 71′ πεν. Ντάουντα (Ατρόμητος), 87′ Κόντε (ΠΑΣ Γιάννινα), 89′ Μπετρά (ΠΑΣ Γιάννινα), 90’+1′ Καρασαλίδης (Ατρόμητος)

Κίτρινες κάρτες:
Βιντάλ, Λίλα, Γιάκος – Σάκιτς, Χατζηισαΐας

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης):
Γιαννίκογλου, Τζημόπουλος, Μπουκουβάλας, Γιάκος, Μανθάτης, Αποστολόπουλος, Βιντάλ (79′ Μπέτρα), Μιχαήλ, Γαρουφαλιάς, Λίλα, Κόντε.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι):
Γιαννιώτης, Χατζηισαΐας, Μπουσουλάτζιτς, Ούμπιντες (83′ Καρασαλίδης), Μάντσον, Ντάουντα (81′ Βασιλείου), Ντιγκινί, Σάκιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Ρισβάνης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης