Με γκολ του Κριζμάν στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων η Λάρισα επικράτησε 1-0 της Ξάνθης, στο πρώτο παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League. Η ΑΕΛ «έπιασε» στην κατάταξη την Ξάνθη στην 7η θέση με 17 βαθμούς.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν πιο δυνατά τον αγώνα και κατάφεραν να επιβάλουν το ρυθμό τους. Η πρώτη ευκαιρία για την Ξάνθη χάθηκε στο 21’ με τον Λουσέρο να σουτάρει άουτ, ενώ στο 37΄ ο Γέντρισεκ με προβολή έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και αμέσως μετά το σουτ του Λουσέρο έφυγε άουτ.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυναμικά και στο 48΄ δημιούργησαν αναστάτωση στην περιοχή της Ξάνθης. Ο Μασούρας μπήκε από δεξιά, αλλά ο Λισγάρας άλλαξε ελαφρά την πορεία της μπάλας, η οποία έφθασε στον Κριζμάν που δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα.

Στο 60΄ ο Μασούρας βρέθηκε απέναντι από τον Ζίφκοβιτς, με τον κίπερ της Ξάνθης να βγαίνει νικητής και να αποκρούει σε κόρνερ. Στο 80΄ ήταν η σειρά της Ξάνθης να φθάσει κοντά στο γκολ, αλλά το πλασέ του Γέντρισεκ βρήκε και πάλι το δοκάρι της Λάρισας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τελικά το ματς κρίθηκε στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων. Η Λάρισα άνοιξε το σκορ με τον Κριζμάν, ο οποίος από πάσα του Περόνε κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Ξάνθης, χαρίζοντας στους «βυσσινί» τη νίκη.

Μετά το γκολ της Λάρισας υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες των φιλοξενουμένων προς το διαιτητή, ενώ υπήρξε ένταση και συμπλοκές κατά την αποχώρηση των ομάδων στη φυσούνα του γηπέδου.

Λάρισα – Ξάνθη 1-0 (Novasports 3)

Γκολ: 90’+4′ Κριζμάν

Κίτρινες κάρτες:
Κριζμάν – Ντε Λούκας, Κίκε, Γέντρισεκ, Μπαξεβανίδης

Κόκκινες κάρτες:


ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης):
Μπόζοβιτς, Ρέντζας (63’ Περόνε), Ζίζιτς, Γκόλιας, Γουάλας, Φατιόν, Αγκάνοβιτς (84’ Γιαννιτσάνης), Ντέλετιτς, Ναζλίδης, Μασούρας, Κριζμάν.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς):
Ζίφκοβιτς, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Σιλά, Ρότσε (78’ Φασίδης), Ντε Λούκας (87′ Σβάρνας), Φλίσκας, Μελιόπουλος, Λουσέρο, Κίκε (57’ Ορφανίδης), Γέντρισεκ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης