Ο Πανιώνιος γνώρισε την ήττα με σκορ 3-1 από τον Λεβαδειακό στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 30ης και τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Super League και στρέφει πλέον την προσοχή του στα πλέι οφ. Στο παιχνίδι που είχε την μορφή φιέστας για τους γηπεδούχους οι «κυανέρυθροι» σκόραραν στο 6’ με τον Ταπόκο και χειροκροτήθηκαν. Οι Βοιωτοί που πήραν τη νίκη, αλλά υποβιβάστηκαν, σημείωσαν τρία γκολ με τους Καραμπουέ (7′), Μεντί (25′) και Γιακουμάκη (87′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς-γιορτή για τη συμμετοχή της ομάδας στα πλέι οφ και την ευρωπαϊκή της έξοδο ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανιώνιο. Μόλις στο 6’ ο Ταπόκο άνοιξε το σκορ, όμως ένα λεπτό αργότερα οι Βοιωτοί «απάντησαν» με το πρώτο γκολ του Καραμπουέ στο πρωτάθλημα.

Το ματς συνέχισε να είναι ανοικτό και στο 25΄ από την κεφαλιά του Μεντί οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 2-1. Οι «κυανέρυθροι» πίεσαν στο δεύτερο μέρος για την ισοφάριση, όμως ο Λεβαδειακός βρήκε και τρίτο γκολ.

Κορυφαία στιγμή για την ομάδα του Μιλόγεβιτς ήταν η ευκαιρία του Μαχμούτοβιτς στο 68΄, σε άδεια εστία. Τελικά οι Βοιωτοί βρήκαν τον τρόπο να κλειδώσουν τη νίκη τους στο 87΄ με τον Γιακουμάκη να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος-Λεβαδειακός 1-3 (Novasports Extra 1)

Γκολ: 6′ Ταπόκο – 7′ Καραμπουέ, 25′ Μεντί, 87′ Γιακουμάκης

Κίτρινες κάρτες:
Σουμπίνιο, Βασιλείου, Γιακουμάκης, Καλτσάς

Κόκκινες κάρτες:
90′ Καλτσάς

Πανιώνιος:
Μπαντής, Αντωνιάδης, Μασούρας, Γκιοατά, Μούκταρης, Σιώπης, Σαββίδης, Μπεν, Ταπόκο (57′ Μπάλλας), Καθάριος (60′ Λάμπρου), Μαχμούτοβιτς (71′ Γεσίλ).

Λεβαδειακός:
Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Μεντί, Βούρος, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (70′ Καλτσάς), Καραχάλιος, Σουμπίνιο, Σίλβα (84′ Γιουσούφ), Καράμπουε, Βασιλείου (68′ Γιακουμάκης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης