Υπομονή και πίστη για τη νίκη πρέπει να δείξει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Πέμπτης κόντρα στην Άντερλεχτ για να μπορέσει να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από τον πρώτο αγώνα, σύμφωνα με τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο έμπειρος Αργεντινός μέσος εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου και αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να προκριθούν στους «16» του Europa League.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Με βάση την εμπειρία σου ποιο είναι το κλειδί για να ανατρέψει μια ομάδα ένα σκορ ύπουλο όπως το 1-0;
«Έχει γίνει μόνο ο μισός αγώνας. Όποιος μετέχει σε μια τέτοια φάση πρέπει να ξέρει ότι υπάρχουν δύο μέρη. Το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν είναι θετικό. αλλά μας υποχρεώνει να κερδίσουμε. Αυτό είναι το πρώτο που πρέπει να σκεφτόμαστε. Να κερδίσουμε. Αν κοιτάμε από την αρχή το πόσο θα νικήσουμε θα είναι λάθος μας».

-Τι νιώθεις σε κάθε ματς και πως τα ζεις σε σχέση με όσα έχεις ζήσει στην καριέρα σου;

«Το πιο σημαντικό για κάθε παίκτη είναι να έχει πάντα όρεξη για προπόνηση, για τα παιχνίδια και να έχει επιθυμία γι΄αυτό που κάνει. Όταν ήρθα εδώ γνώριζα τις διοργανώσεις που μετέχει ο Ολυμπιακός. Δεν ξεχωρίζω ματς και με ενδιαφέρει κάποιο περισσότερο ή λιγότερο. Δεν σκέφτομαι πιο πολύ τα ματς της Ευρώπης και λιγότερο τα άλλα. Πριν φτάσω σε ένα τέτοιο σημείο, θα έχω ήδη αποφασίσει να σταματήσω».

-Η υπεροχή του Ολυμπιακού στο πρώτο ματς δίνει την πεποίθηση στους παίκτες για την πρόκριση;

«Είναι σημαντικά αυτά, αλλά το πιο σημαντικό είναι να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα. Τη στατιστική θα πρέπει να την ολοκληρώνεις για να έχει αξία. Ξέρουμε τη δουλειά που κάνουμε, πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Είναι σημαντικό κι ο κόσμος να πιστεύει σε εμάς. Επαναλαμβάνω ότι πρέπει πρώτα να βάλουμε το πρώτο γκολ και μετά να ψάξουμε για το δεύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης