Ο Ολυμπιακός επικράτησε 2-0 του Πανιώνιου στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 7η αγωνιστική της Super League. Σε ένα ματς με νεύρα και ένταση ο Μποτία άνοιξε το σκορ στο 15’, ενώ ο Μιλιβόγεβιτς σημείωσε το τελικό σκορ στο 64’. Στο 76’ ο Ρέτσος αποβλήθηκε και άφησε τους «ερυθρόλευκους» με δέκα παίκτες, ενώ για τον Πανιώνιο κόκκινη κάρτα είδε ο Βλάχος στο 88’.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολυμπιακός λίγο έλλειψε να βρεθεί πίσω στο σκορ, όταν στο 5’ ο Πανιώνιος με τον Ανσαριφάρντ βγήκε απέναντι από τον Καπίνο, αλλά δεν στόχευσε σωστά. Το 1-0 ήρθε στην πρώτη καλή στιγμή των Πειραιωτών. Στο 15’ ο Μποτία με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι σημάδεψε σωστά και σκόραρε, λύνοντας τα πόδια των συμπαικτών του.

Στο 23′ οι «ερυθρόλευκοι» απείλησαν εκ νέου την εστία του Γιαννιώτη με τον Μποτία και τον Ντα Κόστα να μην μπορούν να τελειώσουν τη φάση. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους δεν σημειώθηκε κάποια άλλη ενέργεια άξια σχολιασμού και ο Ολυμπιακός πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Πάουλο Μπέντο απείλησε στο 51’ με τον Φιγκέιρας και στο 60’ με τον Ρέτσο, ενώ το 2-0 ήρθε στο 64’ από την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μιλιβόγιεβιτς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τελευταία καλή στιγμή ήταν το δοκάρι του Τσόρι Ντομίνγκες στο 72’, καθώς τέσσερα λεπτά μετά ο Ρέτσος αποβλήθηκε και άφησε τον Ολυμπιακό με παίκτη λιγότερο. Κόκκινη κάρτα αντίκρισε και ο Βαλεντίνος Βλάχος του Πανιώνιου στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-2 (Novasports 2)

Γκολ: 15′ Μποτία, 64′ Μιλιβόγεβιτς

Κίτρινες κάρτες:
Βλάχος, Μασούντ, Φούντας – Ρέτσος, Σεμπά, Ντομίνγκες

Κόκκινες κάρτες:
88′ Βλάχος – 76′ Ρέτσος

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Αντωνιάδης, Β. Βλάχος, Γκιοατά, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος (88′ Ενγκόγκ), Μασούρας (68′ Ολαϊτάν), Ανσαριφάρντ, Μασούντ, Φούντας.

Ολυμπιακός (Πάουλο Μπέντο):
Καπίνο, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ρέτσος, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς, Ελιουνούσι, Μάριν (65′ Ντομίνγκες), Σεμπά (77′ Βιάνα), Ιντέγε (90′ Καμπιάσο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης