Στη Λεβερκούζεν θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, την καριέρα του ο Παναγιώτης Ρέτσος, καθώς ο Ολυμπιακός δέχτηκε πρόταση 22 εκατ. ευρώ από τη γερμανική ομάδα για τον νεαρό αμυντικό και ανάμεσα στις δύο πλευρές επήλθε προφορική συμφωνία.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και ολοκληρωθεί το «deal», τότε η μεταγραφή του θα συνιστά ρεκόρ, καθώς θα είναι η ακριβότερη πώληση Έλληνα ποδοσφαιριστή στο εξωτερικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «ασπιρίνες» από την αρχή του καλοκαιριού είχαν βάλει στο… μάτι τον Ρέτσο και στα μέσα Ιουλίου έκαναν επίσημη πρόταση ύψους 16 εκατ. ευρώ στον Ολυμπιακό.

Πριν από τη ρεβάνς με τη Ριέκα η Μπάγερ ανέβασε την προσφορά της στα 18 εκατ. ευρώ, για να έρθει και η τρίτη της πρόταση, η οποία έσπασε το «φράγμα» των 20 εκατ.

Οι Πειραιώτες ήρθαν σε προφορική συμφωνία με τους Γερμανούς για το ποσό των 22 εκατ. ευρώ, ωστόσο δεν έχουν πέσει ακόμη οι υπογραφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ από το εξωτερικό, από τη Γερμανία και το Βέλγιο, ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει ζητήσει ως μέρος της μεταγραφής από τη Λεβερκούζεν και τον δανεισμό του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς, για τον οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο ομάδες έχουν επαφές από το πρωί.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης