Ο Πανιώνιος επικράτησε 1-0 του Ηρακλή στη Νέα Σμύρνη σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Το γκολ που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 39’ ο Μπεν, ενώ ο Ηρακλής αγωνίστηκε από το 32’ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Σαραμαντά.

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του ματς μετά το πρώτο δεκάλεπτο και στο 12΄ έχασαν δύο διαδοχικές ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τον Χουάντερσον να αποκρούει σε κόρνερ, πρώτα την κεφαλιά του Κόρμπου και στη συνέχεια το δυνατό σουτ του Μπεν. Ο κίπερ του «Γηραιού» αποσόβησε και το τετ-α-τετ του Φούντα, όμως στο 32’ ο Σαραμαντάς αποβλήθηκε και άφησε τον Ηρακλή με δέκα παίκτες.

Ο Πανιώνιος κυριάρχησε και έφτασε στο γκολ στο 39΄. Ο Μπεν έφυγε στην κόντρα και σούταρε με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού κόντραρε στον Ζιαμπάρη και άλλαξε πορεία.

Ο Ηρακλής απείλησε με άστοχα σουτ του Περόνε και του Καραγκούνη στο 67΄ και στο 72΄ αντίστοιχα, ενώ στο 78΄η ενέργεια του Μοντέιρο αποκρούστηκε από τον Γιαννιώτη. Στο 88ο λεπτό ο Πασάς δεν μπόρεσε προ κενής εστίας να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα και έτσι ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη με το 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πανιώνιος – Ηρακλής 1-0 (Novasports 2)

Γκολ: 39’ Μπεν

Κίτρινες κάρτες:
Ρισβάνης, Σιώπης, Βλάχος, Μπεν

Κόκκινες κάρτες:
32’ Σαραμαντάς

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς):
Γιαννιώτης, Τασουλής, Βλάχος, Ρισβάνης, Οικονόμου, Σιώπης, Κόρμπος, Μασούρας (60΄ Λάμπρου), Φούντας (77΄ Μαχμούτοβιτς), Σαββίδης (85΄ Καθάριος), Μπεν.

Ηρακλης (Σάββας Παντελίδης):
Χουάντερσον, Σαραμαντάς, Στάμου (28΄ Ζιαμπάρης), Ιντζόγλου, Λεοζίνιο, Δώνης (83΄ Πασάς), Τζανετόπουλος, Γροντής (46΄ Καραγκούνης), Μοντέιρο, Αργυρόπουλος, Περόνε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης