Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 4-0 της Βέροιας στην Τούμπα σε παιχνίδι για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Τα γκολ σημείωσαν οι Πέδρο Ενρίκε (17’), Πρίγιοβιτς (42′ πεν., 50′) και Πέλκας (72′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί γρήγορα, καθώς στο 17’ από λάθος του Σισοκό ο Ενρίκε πήρε την μπάλα και αφού πέρασε και τον Λόπες σε κενή εστία σημείωσε το 1-0. Το 2-0 για τον «Δικέφαλο» ήρθε στο 41’ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Ενρίκε από τον Βασιλαντωνόπουλο. Ο Πρίγιοβιτς εκτέλεσε σωστά και «έγραψε» το 2-0 δίνοντας αέρα στον ΠΑΟΚ.

Στο 50′ από κόρνερ του Ουάρντα, ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς με ωραία κεφαλιά παραβίασε για τρίτη φορά την εστία της Βέροιας και διπλασιάζει τα γκολ του. Η Βέροια πλησίασε σε ένα γκολ αλλά στο 71′ ο Σωτήρης Μπαλάφας έχασε την εξαιρετική ευκαιρία που του παρουσιάστηκε σουτάρωντας ψηλά άουτ από άριστη θέση.

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε και τέταρτο γκολ με τον Πέλκα, που σκόραρε τέσσερα λεπτά μετά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΟΚ – Βέροια 4-0 (Novasports 2)

Γκολ: 17’ Πέδρο Ενρίκε, 42′ πεν., 50′ Πρίγιοβιτς, 72′ Πέλκας

Κίτρινες κάρτες:
Σάκχοφ – Τόμας, Σισοκό

Κόκκινες κάρτες:


ΠΑΟΚ (Βλάνταν Ίβιτς):
Γλύκος (63′ Σιαμπάνης), Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς (54′ Πούγγουρας), Κίτσιου, Σάκχοφ, Κάτσε, Ουάρντα, Κάμπος (69′ Πέλκας), Ενρίκε, Πρίγιοβιτς.

Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς):
Λόπεθ, Ασίγκμπα, Αντονιάν, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Τόμας (58′ Μπελαΐντ), Μπαλάφας, Στόιτσεφ (77′ Λινάρδος), Άρτσε (67′ Μίλιεβιτς), Σαρπόνγκ, Καπετάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης