Ο Λεβαδειακός επικράτησε 3-1 της Βέροιας στη Βοιωτία σε παιχνίδι για την 26η αγωνιστική και πλέον βρίσκεται «αγκαλιά» με την παραμονή στη Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 51’ με πέναλτι του Μιλιάζες και στο 71’ ο Καπετάνος ισοφάρισε για τη Βέροια. Ο Λεβαδειακός έφτασε στη νίκη με τα γκολ των Βασιλείου (77’) και Γιακουμάκη (90′ +2′).

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια έχασε στο 17΄ την πρώτη μεγάλη ευκαιρία, όταν σε εκτέλεση φάουλ από τον Σαρπόνγκ, ο Ναμάσκο έκανε επέμβαση κι έσωσε την εστία του. Οι γηπεδούχοι μετά το 20΄ ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους να ανοίξουν το σκορ στο 41΄, όταν από λάθος του Καλί, ο Σίλβα μόνος απέναντι στον Λόπεθ πλάσαρε άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για στο 37΄ για ανατροπή μέσα στην περιοχή του Στόιτσεφ από δύο αμυντικούς του Λεβαδειακού, αλλά ο διαιτητής Παπαπέτρου δεν έδωσε παράβαση.

O Λεβαδειακός στο 51΄ άνοιξε το σκορ, καθώς κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Καλτσά από τον Καλί. Ο Μιλιάζες σκόραρε με πέναλτι δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, όμως στο 71΄ η Βέροια έφθασε στην ισοφάριση με κοντινό πλασέ του Καπετάνου, έπειτα από εκτέλεση φάουλ από τον Σαρπόνγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απάντηση των γηπεδούχων ήταν άμεση. Στο 77΄ μετά από όμορφο συνδυασμό των Γιουσούφ και Καραμπουέ, η μπάλα έφθασε στον Βασιλείου ο οποίος με πλασέ μέσα από την μικρή περιοχή νίκησε το Λόπεθ.

Η Βέροια δεν κατάφερε να αντιδράσει και στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Γιακουμάκης από το ύψος της μικρής περιοχής πλάσαρε και διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Λεβαδειακός – Βέροια 3-1 (Novasports 1)

Γκολ: 51′ πεν. Μιλιάζες, 77′ Βασιλείου, 90′ +2′ Γιακουμάκης – 71′ Καπετάνος

Κίτρινες κάρτες:
Ουόν, Βούρος, Καλτσάς – Λόπεθ, Σισοκό

Κόκκινες κάρτες:


Λεβαδειακός (Χριστόπουλος):
Ναμάσκο, Βούρος, Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Κουλιμπαλί, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Σουμπίνιο (71′ Καραμπουέ), Γιουσούφ (90′ Καραχάλιος), Βασιλείου (86′ Γιακουμάκης).

Βέροια (Ντόστανιτς):
Λόπεθ, Ασίγκμπα, Καλί, Σισοκό, Βασιλαντωνόπουλος, Μπαλάφας (82′ Μίλιεβιτς), Τόμας, Τόνι Κάλβο, Σαρπόνγκ, Στόιτσεφ (66′ Κωνσταντινίδης), Καπετάνος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης