Μια νέα οθόνη αναμένεται στην ελληνική αγορά, από την εταιρεία AOC, με ιδιαίτερο προσανατολισμό προς τους χρήστες φορητών συσκευών. Η οθόνη «myPlay i2757Fm» όπως ονομάζεται, προσφέρει τη λειτουργία MHL (Mobile High-Definition Link) η οποία απαντάται σε πολλές συσκευές έξυπνων κινητών τηλεφώνων και ταμπλετών με το Λειτουργικό Σύστημα Android της Google. Η οθόνη έχει πάνελ τύπου IPS και διαγώνιο διάσταση 27 ιντσών (68,6 εκατοστά) με ανάλυση Full HD (1920×1080 γραμμών), ενώ κατά τη διάρκεια σύνδεσης στην κομψή LED οθόνη, η φορητή συσκευή φορτίζεται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Android διασκέδαση σε μεγάλες διαστάσεις

Η λειτουργία MHL, επιτρέπει την απευθείας σύνδεση της οθόνης myPlay με ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή φορητό υπολογιστή τύπου ταμπλέτας (που διαθέτει την εν λόγω σύνδεση), μεταφέροντας υψηλής ανάλυσης Full HD (ή αλλιώς «1080p») video και ψηφιακό ήχο, μέσω ενός καλωδίου micro-USB/HDMI. Έτσι, μπορεί κανείς να μοιραστεί και να απολαύσει περιεχόμενο, όπως φωτογραφίες, βίντεο από την δημοφιλή υπηρεσία YouTube, ιστοσελίδες και office αρχεία στη μεγάλη myPlay οθόνη των 27 ιντσών. Επιπλέον, όταν μια συσκευή Android χρησιμοποιείται ως κονσόλα παιχνιδιών, η διασκέδαση επεκτείνεται, χάρη στην ταυτόχρονη φόρτιση της, κατά την διάρκεια που είναι συνδεδεμένη με την οθόνη myPlay.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επαγγελματικές παρουσιάσεις εύκολα και γρήγορα

Η νέα οθόνη myPlay είναι ιδανική και για σύντομες επαγγελματικές παρουσιάσεις απευθείας από ένα σύγχρονο κινητό τηλέφωνο ή έναν υπολογιστή τύπου ταμπλέτας. Χωρίς τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορεί κανείς να παρουσιάσει σε μεγάλη Full HD οθόνη 27 ιντσών σχέδια, φωτογραφίες ή videos αποθηκευμένα στην κινητή του συσκευή. Επιπλέον, είναι εφικτό να προβληθούν ημερολόγια, αρχεία τύπου PDF, παρουσιάσεις από το πρόγραμμα PowerPoint και άλλα αρχεία από την σουίτα Office. Από τη στιγμή που το περιεχόμενο αποθηκεύεται σε ένα κινητό τηλέφωνο / ταμπλέτα, δεν είναι απαραίτητο να μεταφερθεί σε άλλη συσκευή ή/και Λειτουργικό Σύστημα, πριν την παρουσίαση.

Τεχνολογία IPS: εντυπωσιακές εικόνες

Η οθόνη myPlay χρησιμοποιεί οπίσθιο πάνελ τύπου IPS (όπως για παράδειγμα οι δημοφιλείς φορητές συσκευές iPad της Apple), μια τεχνολογία που ξεχωρίζει για τις μεγάλες γωνίες θέασης (μέχρι και 178 μοίρες κάθετα – οριζόντια) και την πιστή χρωματική απόδοση. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό τύπου LED, η Full HD οθόνη διαθέτει φωτεινότητα 250 cd/m² (κεριών ανά τετραγωνικό μέτρο). Σε συνδυασμό με το λόγο αντίθεσης 1000:1 και χρόνο απόκρισης στην εναλλαγή καρέ μόλις 5ms, η οθόνη myPlay i2757Fm προσφέρει λαμπερά χρώματα και ευκρινείς εικόνες χωρίς θολώσεις, ακόμα και στις πιο έντονες σκηνές δράσης.

Κομψή σχεδίαση, άριστα χαρακτηριστικά

Η νέα οθόνη συνδέεται και με συμβατές πηγές σήματος, όπως με ηλεκτρονικούς υπολογιστές και παιχνιδομηχανές. Διαθέτοντας μια αναλογική D-sub είσοδο (VGA) και δύο HDMI εισόδους για τη μεταφορά εικόνας υψηλής ανάλυσης και ψηφιακού ήχου, χωρίς απώλεια στην ποιότητα. Επιπλέον, προσφέρεται το χαρακτηριστικό «Screen+» για τη διαίρεση της οθόνης σε τέσσερα τμήματα και το «i-Menu» για την προσαρμογή του μενού από το ποντίκι (mouse). Το σύνολο συμπληρώνουν τα ενσωματωμένα ηχεία και η είσοδος USB, που διασφαλίζουν εύκολη χρήση και συνδεσιμότητα.

Εγγυημένη απόδοση – φιλικότητα προς το περιβάλλον

Με την τεχνολογία τύπου LED, η οθόνη myPlay i2757Fm διαθέτει εκπληκτική απόδοση και είναι εξαιρετικά οικονομική. Οι διαδικασίες παραγωγής της οθόνης, χαρακτηρίζονται από τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας και πληρούν τις προδιαγραφές πιστοποιητικών όπως TCO 5.0 και EPEAT Silver. Παράλληλα, το πρόγραμμα «eSaver» προσαρμόζει την ένταση φωτισμού, επιμηκύνοντας έτσι, τη διάρκεια ζωής της οθόνης.

Η νέα οθόνη myPlay i2757Fm της AOC, θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών σε όλη την Ελλάδα στο τέλος Νοεμβρίου, με ενδεικτική λιανική τιμή 290 ευρώ. Οι οθόνες Η/Υ της AOC καλύπτονται από τρία χρόνια εγγύηση, ενώ για θέματα εξυπηρέτησης καταναλωτών υπάρχει η τηλεφωνική γραμμή 0080049129216 (από σταθερό τηλέφωνο).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης