Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε like στη σελίδα μας στο Facebook και στη συνέχεια να συμπληρώσετε τα στοιχεία σας στη φόρμα της εφαρμογής: https://www.facebook.com/SEPEgr?sk=app_143103275748075&app_data=dlt-1. Όσοι ήδη έχετε κάνει like στη σελίδα του ΣΕΠΕ στο Facebook, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής στην εφαρμογή.

Ο διαγωνισμός ξεκίνησε τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και την Κυριακή 6 Οκτωβρίου. Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών, από την οποία θα αναδειχθούν τρεις (3) νικητές/τριες και τρεις (3) αναπληρωματικοί/ές νικητές/τριες. Οι νικητές/τριες θα ενημερωθούν σχετικά με την παραλαβή του δώρου μέσω e-mail ή/ και τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Περιγραφή δώρου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ετήσια συνδρομή περιλαμβάνει:

Τις πιο πρόσφατες εκδόσεις των εφαρμογών του Office (Word 2013, Excel 2013, PowerPoint 2013, Outlook 2013, OneNote 2013, Access 2013, Publisher 2013), παράλληλα με προσφορές όπως 60 λεπτά διεθνών κλήσεων Skype ανά μήνα σε περισσότερες από 40 χώρες και 20 GB χώρο αποθήκευσης online με το SkyDrive.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Office 365 Premium για Οικιακή Χρήση έως και σε 5 ηλεκτρονικούς υπολογιστές (PC ή Mac), καθώς και σε 5 κινητές συσκευές (η λειτουργικότητα σε ορισμένες συσκευές mobile μπορεί να απαιτεί Office Mobile apps και συνδρομή για Office 365).

Ανακαλύψτε ευκολότερους τρόπους να δημιουργήσετε, να επεξεργαστείτε και να μοιραστείτε τα αρχεία του Office (πληκτρολόγιο, touch, pen) και να έχετε πάντοτε πρόσβαση στις εφαρμογές που εσείς επιθυμείτε οποιαδήποτε στιγμή από διαφορετικές συσκευές. Με τις υπηρεσίες του Office μέσω του cloud, μπορείτε να συνδέεστε με αξιοπιστία στα εργαλεία και τις προσωπικές σας ρυθμίσεις από όπου βρίσκεστε. Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύετε τα αρχεία σας στο SkyDrive και να έχετε πρόσβαση σε αυτά όποτε θέλετε και από οπουδήποτε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης