Η Sony Computer Entertainment Ευρώπης ανακοίνωσε ότι το Gran Turismo 6 (GT6) πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 6 Δεκεμβρίου 2013, αποκλειστικά για το PlayStation 3. Ο νέος τίτλος προσομοιωτή οδήγησης αυτοκινήτων της δημοφιλούς σειράς Gran Turismo, με δεκάδες εκατομμύρια φίλους από την «εκκίνησή» της το 1997 έως σήμερα, θα προσφέρεται πλήρως εξελληνισμένος!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σειρά Gran Turismo, με συνολικές πωλήσεις άνω των 70 εκατομμυρίων αντιτύπων, υποδέχεται τη νεότερη -έκτη- έκδοση, η οποία θα ενσωματώνει αρκετές καινοτομίες και πολυάριθμες προσθήκες, αλλά και μια νέα μηχανή «Φυσικής». Πραγματικά, ο προγραμματισμός του Gran Turismo 6 έχει υποστεί σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της Φυσικής, δηλαδή οι αντιδράσεις του οχήματος στην οδήγηση είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές, οι αναρτήσεις «διαβάζουν» πολύ περισσότερο τον δρόμο, ενώ τα ελαστικά προσφέρουν μεγαλύτερη αντίληψη της πρόσφυσης στον οδηγό. Παράλληλα, ο προγραμματισμός του φωτισμού στο GT6, κυρίως του «ήλιου» ο οποίος πλέον μπορεί να «τυφλώσει» τον οδηγό υπό τις κατάλληλες συνθήκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά το νέο GT6 θα προσφέρει τη δυνατότητα να οδηγήσετε 1.200 διαφορετικά οχήματα, σε 33 διαφορετικές πίστες με 71 διαφορετικές διαμορφώσεις – αρκετά από τα αυτοκίνητα εμφανίζονται για πρώτη φορά στον νέο τίτλο Gran Turismo 6. Μάλιστα, σε τακτά διαστήματα θα προστίθενται νέα αυτοκίνητα και διαδρομές μέσω του Διαδικτύου, ενώ θα πολλαπλασιάζονται και τα διαθέσιμα εξαρτήματα και αξεσουάρ, προκειμένου ο παίκτης να προσαρμόζει την εμπειρία οδήγησης ακριβώς στα μέτρα του.

Παράλληλα, στην αγορά θα κυκλοφορήσει μια επετειακή, συλλεκτική έκδοση του παιχνιδιού (GT6: Anniversary Edition), η οποία είναι ήδη διαθέσιμη για προπαραγγελία. Στην ειδική αυτή έκδοση θα περιλαμβάνονται 20 βελτιωμένα αυτοκίνητα, 1 εκατομμύριο credits για εξαργύρωση, ειδικές επιλογές προσαρμογής, ένα μοναδικό κράνος και μια στολή οδήγησης σε ψηφιακή μορφή, αλλά και ένα ξεχωριστό avatar για το PlayStation Network – όλα αυτά σε μια συλλεκτική συσκευασία «SteelBook».

Δεκαέξι χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου παιχνιδιού της σειράς, το Gran Turismo 6 επανέρχεται με την υπογραφή του δημιουργού Kazunori Yamauchi, αποκλειστικά για το PlayStation 3. Στις 6 Δεκεμβρίου 2013 ανάβουν οι μηχανές και αρχίζουν οι αγώνες!

Περισσότερες πληροφορίες:

www.gran-turismo.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης