Η έλξη που προκαλεί ενός από τα smartphone – ναυαρχίδες σίγουρη είναι αρκετά μεγάλη, εντούτοις οι τιμές τους κρίνονται «απαγορευτικές» πλέον για μια μεγάλη μερίδα των καταναλωτών. Από την άλλη, υπάρχουν συσκευές έξυπνων τηλεφώνων, οι οποίες παρόλο που δεν φιλοδοξούν να λάβουν την κορυφή στη σειρά κινητών τηλεφώνων μιας εταιρείας, καταφέρνουν να προσφέρουν ιδιαιτέρως ελκυστικά χαρακτηριστικά σε συνδυασμό με προσιτή τιμή. Σε αυτά τα πλαίσια, η Sony Mobile παρουσιάζει το νέο Xperia E4 smartphone, που προσφέρει ευκολία χρήσης, ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη και ισχυρή απόδοση μπαταρίας, σε έναν υψηλής ποιότητας σχεδιασμό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με το Xperia E4, θέλαμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές ορισμένα από τα premium χαρακτηριστικά που περιμένουν από ένα προϊόν της Son, με ασύγκριτη ευκολία χρήσης, σε μια εξαιρετικά ανταγωνιστική τιμή», είπε ο Tony McNulty, Vice President στο τμήμα Value Category Business Management της Sony Mobile. «Με ευκολία εγκατάστασης και ρυθμίσεων, μεγάλη οθόνη και ασυναγώνιστη διάρκεια μπαταρίας 2 ημερών, δημιουργήσαμε μια συσκευή για συνεχή ψυχαγωγία εν κινήσει που θα συνεχίσει να σας εξυπηρετεί όπου κι αν βρίσκεστε».

Ευκολία χρήσης

Το Xperia E4 είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει ευκολία χρήσης, με άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές και φιλική χρηστική εμπειρία, ενώ παράλληλα, η οργάνωση των δραστηριοτήτων δύναται να πραγματοποιηθεί σε ένα μεγάλο χρονικό διάστημα χάρη στη μπαταρία διάρκειας 2 ημερών.

Η σύλληψη της τέλειας φωτογραφικής στιγμής γίνεται εξαιρετικά εύκολα με το Auto scene recognition. Επίσης, τα χαρακτηριστικά για βελτίωση της εικόνας και τις εφαρμογές της κάμερας, είναι προσαρμοσμένα ώστε να βοηθούν για λήψη ποιοτικών φωτογραφιών με ελάχιστη προσπάθεια.

Για την αξιοποίηση στο έπακρο του Xperia E4, το smartphone έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο, ώστε οι αλλαγές στις ρυθμίσεις να είναι γρήγορες. Η χρήση της γραμμής κατάστασης – status bar, της καρτέλας «γρήγορες ρυθμίσεις» και των φιλικών αναβαθμίσεων συστήματος, εξασφαλίζεται η εύκολη πρόσβαση στο πιο ενημερωμένο και καλύτερο λογισμικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τους νέους χρήστες συσκευής Xperia, η μετάβαση από άλλες συσκευές Android, iOS ή Blackberry είναι επίσης εύκολη και γρήγορη. Η εφαρμογή Xperia Transfer, επιτρέπει την μεταφορά των επαφών, φωτογραφιών, σελιδοδεικτών, εφαρμογών, μουσικής και μηνυμάτων χωρίς δυσκολία, και κυρίως, χωρίς την ανησυχία μήπως χαθεί κάτι σημαντικό.

Αναγνωρισμένη ποιότητα κατασκευής

Όσο αφορά την εμφάνιση, το Xperia E4 ξεπερνά τις προσδοκίες με premium αίσθηση και δική του προσωπικότητα, καθώς και εκείνες τις ποιοτικές σχεδιαστικές λεπτομέρειες που χαρακτηρίζουν κάθε προϊόν της Sony. Η ανάγλυφη επιφάνεια και ο λεπτός, καμπυλωτός σχεδιασμός «OmniBalance», κάνουν το Xperia E4 απολαυστικό στο κράτημα, ενώ η ανθεκτική στις γρατζουνιές οθόνη, προσθέτει αντοχή.
Επίσης, το Xperia E4 διαθέτει σχεδιαστικές αναφορές που συναντώνται συνήθως μόνο σε κορυφαία smartphone, όπως το κουμπί έναρξης από αλουμίνιο, που είναι «κομμένο» με διαμάντι για ανεξίτηλη ακρίβεια και το διακριτικό δακτύλιο της κάμερας από ανοξείδωτο χάλυβα.

Το νέο Xperia E4 θα διατίθεται σε κλασσικό μαύρο και λευκό χρώμα, ενώ θα έχει προσαρμόσιμο UI theme και αντίστοιχα αξεσουάρ, για να ταιριάζει με το προσωπικό σας στυλ.

Μπαταρία διάρκειας δύο ημερών

Τα τελευταία smartphone της Sony εγγυώνται ιδιαίτερα μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, χωρίς το νέο Xperia E4 να αποτελεί εξαίρεση, καθώς διαθέτει μια ισχυρή μπαταρία 2300mAh που παρέχει μέχρι δύο ημέρες χρήσης, εξαλείφοντας την όποια ανησυχία για τη φόρτιση του κινητού κάθε βράδυ. Προχωρώντας ένα βήμα περισσότερο, με την ενεργοποίηση του STAMINA Mode βελτιστοποιείται η απόδοση της μπαταρίας ή του Ultra STAMINA Mode ώστε η συσκευή να έχει κρατημένες για μια εβδομάδα τις βασικές λειτουργίες της.
Τα τεχνικά χαρακτηριστικά προσφέρουν ταχύτητα, δια του τετραπύρηνου επεξεργαστή 1.3 GHz με γρήγορες επιδόσεις, ο οποίος επιτρέπει την χρήση πολλών εφαρμογών ταυτόχρονα, πλοήγηση στο Διαδίκτυο και το «κατέβασμα» βίντεο. Ο επεξεργαστής και η 1GB RAM προσφέρουν υψηλή απόδοση και ταχύτητα χωρίς να εξαντλούν την μπαταρία σας. Επίσης, το Xperia E4 διαθέτει μνήμη αποθήκευσης 8 GB για το περιεχόμενό σας.

Ψυχαγωγία εν κινήσει

Η ψυχαγωγία βρίσκεται σταθερά στο κέντρο του Xperia E4, χάρη στην οθόνη qHD 5 ιντσών τύπου IPS για καλύτερη γωνία θέασης, ενώ τα υψηλής ποιότητας ηχεία της Sony προσφέρουν εμπειρία καθαρού ήχου με βάθος.

Η καινούργια εφαρμογή «PartyShare» επιτρέπει τον διαμοιρασμό μουσική με άλλες συσκευές στον ίδιο χώρο μέσω Wi-Fi Direct, ενώ μπορείτε επίσης να την χρησιμοποιήσετε για να συλλέξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες. Η εφαρμογή έρχεται προ-εγκατεστημένη στο Xperia E4, ενώ παράλληλα είναι διαθέσιμο στο Play Store για όλα τα προϊόντα Xperia και Android smartphone με Λειτουργικό Σύστημα Google Android Kitkat ή μεταγενέστερες εκδόσεις.

Η οπίσθια κάμερα των 5 MegaPixel με δυνατότητα HDR και διασκεδαστικές εφαρμογές, όπως οι AR fun, Live on YouTube, Portrait retouch, Sound photo, Timeshift burst, AR effect, Social live, Creative effect και Sweep panorama, βοηθούν τον χρήστη στην δημιουργία ιδιαίτερα όμορφων και ποιοτικών φωτογραφιών. Η μπροστινή κάμερα 2MP, σε συνδυασμό με την ειδική εφαρμογή για αυτο-φωτογράφιση (selfie), επιτρέπει την λήψη φωτογραφιών υψηλής ποιότητας.

Το Xperia E4 είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα πολύ εύκολο στη χρήση αλλά και ποιοτικό smartphone, με εξαιρετικές δυνατότητες ψυχαγωγίας και απόδοση μεγάλης διάρκειας. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη από τα μέσα Φεβρουαρίου, συμπεριλαμβανομένης και έκδοσης δύο (dual) κάρτες SIM.

Περισσότερες πληροφορίες:

http://www.sonymobile.com/global-en/products/phones/xperia-e4/#tabs

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης