Η zougla.gr είχε την ευκαιρία να ζήσει το Cutty Sark adventurespirit από κοντά και να σας μεταφέρει το πνεύμα μιας αληθινής περιπέτειας. Οι 6 νικητές του διαγωνισμού αποτέλεσαν το πλήρωμα ενός ιστορικού ιστιοφόρου και ταξίδεψαν στον Βόρειο Ατλαντικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε το χρονολόγιο του adventurespirit…

Παρασκευή 1 Ιουνίου

Ώρα 09.00 – Τα μέλη της ομάδας του adventure spirit ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους. Επικρατεί μια περίεργη σιωπή στο πλοίο, το οποίο παραμένει δεμένο στο λιμάνι. Η περιπέτεια έλαβε τέλος και η ώρα του αποχωρισμού πλησιάζει…

Ο Θάνος, η Μαρία, ο Μάρτιν, η Λιάνα και η Μαργαρίτα και ο Σωτήρης βγάζουν τις τελευταίες αναμνηστικές φωτογραφίες με το πλήρωμα του Bessie Ellen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν έχουν ακόμα καταλάβει πόσο γρήγορα πέρασαν αυτές οι πέντε ημέρες περιπέτειας στη θάλασσα του Βόρειου Ατλαντικού.

Ώρα 11.00 – Αποχαιρετούμε το ιστορικό ιστιοφόρο και επιβιβαζόμαστε σε ιδιωτικό πούλμαν, το οποίο θα μας μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Εδιμβούργου, μια απόσταση 250 χιλιομέτρων. Υπάρχει υπερένταση και κούραση. Το ταξίδι της επιστροφής είναι μεγάλο. Άξιζε όμως κάθε στιγμή.

Στις 15.20 κάνουμε ήδη check in στο αεροδρόμιο, ενώ ακολουθεί πτήση διάρκειας 1,5 ώρας για το αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου. Στη συνέχεια, η επόμενη πτήση, διάρκειας 3,5 ωρών, από την πρωτεύουσα του Ηνωμένου Βασιλείου προς την Αθήνα.

Ώρα 02.00 ξημερώματα Σαββάτου – Η ομάδα του adventure spirit, φορώντας τα κίτρινα φούτερ του Cutty Sark, πατάει στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος»…

Ακόμα δεν έχουν συνειδητοποιήσει την ξαφνική αυτή αλλαγή. Έχουν πολλά να θυμούνται από αυτήν την περιπέτεια. Το σίγουρο όμως είναι ότι, αν δεν επιδίωκαν τη συμμετοχή τους στο adventure spirit του Cutty Sark, δεν θα είχαν πραγματοποιήσει το όνειρό τους.

Ευχαριστούμε Cutty Sark για τις όμορφες αναμνήσεις , το ταξίδι συνεχίζεται ….

Διαβάστε επίσης:Hμέρα πρώτη-Η αρχή μιας περιπέτειας
                           Hμέρα δεύτερη-Το μαγευτικό ταξίδι προς τον Νότο
                           Ημέρα τρίτη- Η επιβίβαση στο ιστορικό ιστιοφόρο Bessie Ellen
                          Ημέρα τέταρτη- Διασχίζοντας τον Ατλαντικό παρέα με δελφίνια
                          Ημέρα πέμπτη- Η έκπληξη της καπετάνιου
                         Ημέρα έκτη- Η άφιξη στο Isle of Man
                        Hμέρα έβδομη- Η πορεία για το Whitehaven

Δείτε περισσότερες στιγμές στο adventurespirit.gr

Aποστολή zougla.gr: Χρήστος Μαζάνης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης