Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού τις επόμενες ημέρες. Αναλυτικά η πρόγνωση των μετεωρολόγων:

Πέμπτη 25-06-2015
καιρός: στα βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στη Μακεδονία. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στη Θεσσαλία και την ανατολική Στερεά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφορ.
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα βόρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρασκευή 26-06-2015
καιρός: στα κεντρικά και τα βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά και βελτίωση τις βραδινές ώρες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο βόρειοι Ιόνιο πρόσκαιρα 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές στα κεντρικά και νότια.

Σάββατο 27-06-2015

καιρός: στα ανατολικά και βόρεια Ηπειρωτικά παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στη Μακεδονία και τη Θράκη. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν
πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 28-06-2015
καιρός: στα κεντρικά και τα βόρεια παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 29-06-2015
καιρός: γενικά αίθριος και μόνο τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά.
άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και στο αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή άνοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης