Πρόκειται για το πιο εντυπωσιακό show που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στην Ελλάδα και προσελκύει χιλιάδες θεατές. Ο ήχος των μαχητικών αεροσκαφών δεν περιγράφεται με λόγια…

Η Διεθνής Αεροπορική Επίδειξη “ATHENS FLYING WEEK 2015” έκανε το θαύμα της για ακόμα μία χρονιά με το ανεπανάληπτο show που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 12 & 13 Σεπτεμβρίου στο Τατόι καθώς και στο pre-show που πραγματοποιήθηκε στο Παλαιό Φάληρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συμμετείχαν και πάλι παγκοσμίου φήμης πιλότοι και σμήνη, προσφέροντας με τις πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές ένα θέαμα μοναδικό.

Η ιστορική αεροπορική Βάση του Τατοΐου, φιλοξένησε μια πλειάδα διεθνών συμμετοχών: Την Demo-team της Πολωνικής Αεροπορίας με MiG – 29 Fulcrum, την Demo–team της Πολεμική Ελληνικής Αεροπορίας “Ζευς” με το F-16 και τις ομάδες της Βελγικής Αεροπορίας, επίσης με F-16.

Εντυπωσιακοί ήταν επίσης:
Η ομάδα “DAEDALUS” T-6 DEMO TEAM με το T-6A TEXAN II.
Η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία με το F4-AUP PHANTOM και το AH-64A/D APACHE.
Ο Luca Bertossio – RED BULL SOLO GLIDER / CITIZEN Watches co.
H βραβευμένη πιλότος Melissa Pemberton με το αεροσκάφος της Edge 540 συγκλόνισε το κοινό και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τους νέους και τις γυναίκες, αποδεικνύοντας ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο! Μαζί της στο αεροσκάφος ήταν ο Rex Pemberton ο οποίος πραγματοποίησε ελεύθερη πτώση με στολή wingsuit.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά οι συμμετοχές:

Ο Γ. Ηλιόπουλος από την Φλώρινα έδωσε το παρών με το «ΑΡΧΩΝ 1,» το αεροπλάνο που κατασκεύασε μόνος του.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, φιλοξενήθηκε ο μοναδικός εξομοιωτής πτήσεων μαχητικών αεροσκαφών Lockheed Martin Simulator F-16V.

Δείτε όλα όσα έγιναν στο Athens Flying Week 2015, στο Coremag.gr.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης