Η Φλώρινα έχει μια δυνατή συμμετοχή φέτος στη Διεθνής Αεροπορική Επίδειξη «ATHENS FLYING WEEK – AIRSHOW 2015»,που θα διεξαχθεί φέτος 12 και 13 Σεπτεμβρίου 2015, στην Αεροπορική Βάση Τατοΐου (123 ΠΤΕ).

Ο Γ. Ηλιόπουλος  από την Φλώρινα θα δώσει το παρών με το «ΑΡΧΩΝ 1,» το αεροπλάνο που κατασκεύασε μόνος του και έκανε την Φλώρινα γνωστή σε όλον τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Αεροπορικό διήμερο της Αθήνας, που βαδίζει στον τέταρτο χρόνο επιτυχημένης παρουσίας, συμμετέχουν και πάλι παγκοσμίου φήμης solo πιλότοι και σμήνη, προσφέροντας με τις πιο σύγχρονες αεροπορικές μηχανές ένα θέαμα μοναδικό!

Οι εκδηλώσεις της AFW ξεκινούν από το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου με αεροπορικές επιδείξεις από της 10:00 π.μ έως τις 18:30 μ.μ, και την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου από της 10:00 π.μ έως της 18:30 μ.μ.
Το πρόγραμμά μπορεί να τροποποιηθεί ανα πάσα στιγμή μέχρι και την τελευταία ημέρα. Θα παρευρεθούν σημαίνουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενισχύοντας έτσι το διεθνές προφίλ του.

Με μία ποικίλης ύλης σε θεματολογία agenda, στοχεύουμε να κεντρίσουμε το ενδιαφέρον όχι μόνο όλων όσων είναι μυημένοι στα μυστικά της αεροπορίας, αλλά και του ευρύτερου κοινού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης