Χρυσή διάκριση έλαβε για τρίτη συνεχή χρονιά η Tsakos Shipping & Trading S.A. στο πλαίσιο των Βραβείων Business Ethics Excellence Awards EBEN GR, για την ισχυρή δέσμευσή της στις αρχές της Επιχειρηματικής Ηθικής.

Η βράβευση αυτή αποτελεί το επιστέγασμα των εξαιρετικών επιδόσεων της εταιρείας για την εν γένει ευαισθητοποίηση και προσφορά του Ομίλου προς ευπαθείς κοινωνικά ομάδες της κοινωνίας μας και όχι μόνο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αξιολόγηση της εταιρίας έγινε από πιστοποιημένους αξιολογητές του Eλληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής – EBEN GR, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Για την Tsakos Shipping & Trading S.A., το βραβείο παρέλαβε σε ειδική τελετή ο νομικός σύμβουλος της εταιρίας, Θωμάς Ζαφείρας, από την καθηγήτρια του Οικονονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νάνση Παπαλεξανδρή, ενώ την εκδήλωση χαιρέτισαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΝ, Αντώνης Γκορτζής, ο καθηγητής του Warwick, Χαρίδημoς Τσούκας, η καθηγήτρια του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Νάνση Παπαλεξανδρή, ο καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου, Γιάννης Φίλος, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος, Δημήτρης Λακασάς, και o πρόεδρος της Λέσχης Επιχειρηματικότητας, Στέλιος Σταυρίδης, ενώ παραβρέθηκαν το Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ινστιτούτου Επιχειρηματικής Ηθικής, η ομάδα ανάπτυξης του Μοντέλου Επιχειρηματικής Ηθικής, ακαδημαϊκοί μέλη της κριτικής επιτροπής και στελέχη εταιριών.

Πηγή: Ναυτεμπορική

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης