Νάσος Πουλακίδας

Ωραίο παράδειγμα δίνουν οι πολιτικοί μας με τις δήθεν περικοπές!.. Είπαμε να επανασυσταθεί το υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας να τοποθετηθεί υπουργός άντε και υφυπουργός, αλλά αυτοί το παράκαναν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπήρξε η παραίτηση του κ. Βερνίκου με την εμπλοκή του σε εξωχώριες και χθες είχαμε το πάρτι!

Όπως ανακοινώθηκε, τοποθετήθηκαν τέσσερις γενικοί γραμματείς στο επανασυσταθέν ΥΕΝ!.. Μάλιστα, τέσσερις γραμματείς. Δηλαδή, επί Κατσιφάρα, Σουμάκη, Κεφαλογιάννη όταν υπήρχε μόνον ένας γραμματέας, είτε ο Δ. Μανός, είτε ο Θαν. Τσουρουπλής η δουλειά δε γινόταν και με το παραπάνω;

Για να καταλάβουμε κι εμείς τι θα προσφέρουν οι Θαν. Μπούσιος, Κ. Μουτζούρης, Θ. Χριστόπουλος και Γ. Σπιλάνης; Άλλος στη Γραμματεία Ασφάλειας Ναυσιπλοΐας, άλλος στη Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής και άλλος στη Γραμματεία Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής. Η συνύπαρξη τεσσάρων γραμματέων απαιτεί 8 ιδιαιτέρες, 4 οδηγούς, κλητήρες, απασχόληση λιμενικών σε κάθε γραφείο γραμματέα, χρέωση επιπλέον κινητών τηλεφώνων, οδοιπορικά, υπερωρίες και ότι άλλο φανταστείτε!..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μα έτσι θα περικοπούν τα έξοδα; Με 4 γραμματείς στο υπουργείο Εμπορικής Ναυτιλίας; Κατά τα άλλα ο υπουργός Οικονομίας ο κ. Στουρνάρας σπαζοκεφαλιάζει από που θα κόψει έξοδα. Πήξαμε κύριε υπουργέ των Οικονομικών σε γραμματείς και φαρισαίους! Αποτυχόντες βουλευτές, πρώην υπουργοί μπήκαν πάλι στο δημόσιο, αυτή τη φορά από το “παράθυρο” των γενικών γραμματειών. Βρε, δε ντρεπόμαστε λίγο που ρίχνουμε συνεχώς τα βάρη στους ξένους. Όλο η τρόικα μάς φταίει και οι άλλοι. Με το να κοροιδεύουμε τους ξένους, τελικά κοροϊδεύουμε τον ίδιο μας τον εαυτό!..

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης