Όσοι ασχολούνται παθιασμένα με το ποδόσφαιρο, περίμεναν με αγωνία τη συνάντηση του Προέδρου του Ολυμπιακού με τον Μίτσελ.
Η απόφαση να συνεχίσει ο Ισπανός στο λιμάνι είναι η μεγαλύτερη μεταγραφή για φέτος και την καινούργια σεζόν.
Τι άλλαξε στον Ολυμπιακό του Μίτσελ; Μα ξεκάθαρα η ευρωπαϊκή νοοτροπία. Πλέον ο Ολυμπιακός δεν είναι η ομάδα που συμπληρώνει την τετράδα ενός ομίλου στο τσάμπιονς λιγκ, αλλά ρυθμιστής και πρωταγωνιστής.
Και το κυριότερο; Κοιτά στα μάτια οποιονδήποτε αντίπαλο. Είτε λέγεται Άντερλεχτ, είτε Γιουνάιτεντ.
Και ο Μαρινάκης σκέφτηκε απλά αυτό που όλοι οι άνθρωποι που παρακολουθούν, πολύ δε περισσότερο που ασχολούνται με την μπάλα. Ότι ο άνθρωπος πρώτον ξέρει μπάλα-την διδάχθηκε άλλωστε στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα- και δεύτερον θέλει να νικά.
Όποιος δεν έχει δει την Ρεάλ της δεκαετίας του 80, μέλος της οποίας ήταν ο Μίτσελ, δεν έχει δει τίποτα. 


Μια ομάδα  νικήτρια. Με νοοτροπία νικητή που δεν άφηνε το παιχνίδι ούτε λεπτό. Που μπορεί να έχανε με 3-0 εκτός έδρας αλλά στον επαναληπτικό στο Μπερναμπέου, θα έβαζε ένα παραπάνω για να προκριθεί.
Όταν λοιπόν ένας τέτοιος παίκτης έχει τέτοιες παραστάσεις μαζί με συμπαίκτες σαν τον Μπουντραγκένιο, τον Ούγο Σάντσεζ, τον Γκορντίγιο, τον Στίλικε, τον Χουανίτο, τον Καμάτσο, τον Σαντσίς, τον Σαντιλιάνα, δεν γίνεται παρά να μεταφέρει αυτό το στοιχείο του νικητή και σαν προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Κάτι σαν την φετινή Ατλέτικο Μαδρίτης που ο Σιμεόνε στον πάγκο, βγάζει το πάθος που είχε και ως παίκτης.
Κάθε ομάδα ξεκινά από τον προπονητή. Και φαίνεται ότι ο Μαρινάκης, δεν μένει μόνο σε αυτό αλλά και στην ενίσχυση της ομάδας μιας και όλος ο κόσμος αντιλήφθηκε φέτος τις χτυπητές απουσίες σε καίριες θέσεις, όπως αυτή του σέντερ φορ μετά την πώληση Μήτρογλου.
Μακάρι η ομάδα να καταφέρει τη σεζόν που έρχεται το κάτι παραπάνω στην Ευρώπη που είναι και το ζητούμενο, αφού εντός συνόρων μάλλον θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι οι υπόλοιποι να καταφέρουν να «χτυπήσουν» στα ίσια τους ερυθρόλευκους.

(δύο χαρακτηριστικά φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον Μίτσελ σε στιγμές έκστασης μετά από κατάκτηση ευρωπαϊκών τροπαίων, μαζί με τους συμπαίκτες του)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης