……..!!! Πρόκειται για εισαγωγή θαυμασμού.
Ναι, είμασταν έτοιμοι γι αυτή τη μάχη. Κόσμος και παίκτες το περίμεναν καιρό.
Αλήθεια όμως, περίμενε κανείς ότι ο Ολυμπιακός θα έδειχνε «γίγαντας» απέναντι σε έναν ποδοσφαιρικό θρύλο; Ότι θα έψαχνες να βρεις τον καλύτερό σου παίκτη και δεν θα μπορούσες γιατί και οι 11 ήταν MVP;
Ναι. Ο Ολυμπιακός όχι απλά βρίσκεται στην ελίτ. Έχει γίνει πλέον ανταγωνιστικός και όχι μόνο κοιτάει στα μάτια τους μεγαλύτερους σε όνομα αντιπάλους, αλλά τους κάνει να φαίνονται μικροί!
Ο νόμος του Καραϊσκάκη λοιπόν. 
Όχι ότι η Γιουνάιτεντ ήταν χάλια. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ.
Αλλά μιας και ο λόγος για τον πολυτιμότερο παίκτη, θα μου επιτρέψετε να δώσω όχι ένα, αλλά χίλια μπράβο στον Μίτσελ.
Ο άνθρωπος όχι απλά έχει βάλει τη σφραγίδα του σ αυτή την ομάδα, αλλά πλέον τη κοουτσάρει αριστοτεχνικά. Ο αντίπαλός του Μόγες, ούτε που κατάλαβε τι έγινε.
Θεωρείται πια δεδομένο ότι ο Μίτσελ θα είναι το πιο hot όνομα του καλοκαιριού. 
Όπως θεωρείται δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός στη ρεβάνς της Αγγλίας θα κάνει ακόμη καλύτερο παιχνίδι προκειμένου να βρεθεί στα προημιτελικά.
Κι αυτό γιατί ο προπονητής του έχει καταφέρει να περάσει αυτή τη νοοτροπία. Του νικητή. Του ψυχωμένου πολεμιστή. 
Το πρώτο βήμα έγινε. Το 2-0 είναι μία γερή βάση που δίνει το δικαίωμα στην ομάδα του Πειραιά να ελπίζει, πως θα συνεχίσει ακόμη στην κορυφαία διοργάνωση.
Πριν λίγο καιρό, έγραφα πως αν γίνει αυτό το τρελό που ζητούν οι φίλαθλοι για το ευρωπαϊκό, ξέρω πολλούς γαύρους που θα κλειστούν στο Άγιον Όρος την επομένη.
Πρόεδρε, φιρί φιρί το πας, αλλά και τι μας νοιάζει!
Ας το πάρουμε εμείς κι ας μας βάλουν τηλεόραση στα κελιά μας οι μοναχοί!
Υ.Γ. Προς κο διαχειριστή της ιστοσελίδας zougla.gr. Εγώ στα λεγα από πριν! Την επόμενη φορά θα σου βάλω και στοίχημα. Και κοίτα στα προημιτελικά, δικαιούμαι αποστολή με την ομάδα στο Μπερναμπέου που το χει ζητήσει κι ο Μίτσελ. Κι αν πάει ακόμα παραπέρα; Μ έχασες!!!
Ζαφείρης Σπυριδάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης