Ο Πανθρακικός ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, και αύριο (22/7) αναχωρεί για την Πολωνία για το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.
Κατά την παραμονή της στην Πολωνία και συγκεκριμένα στο Σοτσόνιν, που βρίσκεται 50 χιλιόμετρα από τη Βαρσοβία, η ομάδα της Κομοτηνής έχει προγραμματίσει να δώσει τρία φιλικά.
Οι «πράσινοι» θα αναμετρηθούν στις 24 Ιουλίου με τη Χάποελ Ρανανά, στις 27 με την Ασντόντ από το Ισραήλ και την 1η Αυγούστου με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Μια μέρα αργότερα (2/8) ο Πανθρακικός θα επιστρέψει στη βάση του.
Ο τεχνικός της ομάδας, Άκης Μάντζιος, ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για Πολωνία και απαρτίζεται από τους Φερνάντες, Χρήστου, Αθανασιάδη, Ζδράβο–Ρίζο, Πασχαλάκη, Χασομέρη, Καθάριο, Λαδάκη, Ιγκόρ, Μπαϊκαρά, Κάσες, Εμπόου, Πέρες, Μπεν Σαμπάτ, Μεχία, Τριανταφυλλάκο, Λίτσκα, Σερφά, Ντιγκινί, Τζάνη, Γκουτζίδη και Φραγκούλη.
