Με γκολ του Περογαμβράκη στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου ο ΟΦΗ επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου στο Ηράκλειο, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League.

Το παιχνίδι διεκόπη για δέκα λεπτά μετά το γκολ του ΟΦΗ, αφού δεν είχαν ανάψει οι προβολείς του γηπέδου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα

Στο πρώτο μέρος το παιχνίδι ήταν άναρχο και χωρίς ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να επιβληθούν στον αγωνιστικό χώρο. Ο ΟΦΗ στάθηκε τυχερός και αιφνιδίασε τους φιλοξενούμενους στο 46ο λεπτό. Από την προσπάθεια του Τζορτζ και το παράλληλο γύρισμα, ο Περογαμβράκης πετάχτηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και σκόραρε χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Μετά το γκολ και την δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα, λόγω των προβολέων, που δεν άναψαν έγκαιρα, ο ΟΦΗ βρήκε ηρεμία και προτίμησε να αμυνθεί για να κρατήσει τη νίκη. Η ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα κράτησε την εστία της ανέπαφη και έφτασε στη νίκη με 1-0.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΦΗ – Ατρόμητος 1-0 (Nova 1)

Γκολ: 46′ Περογαμβράκης

Κίτρινες κάρτες: Μακρής, Τριποτσέρης – Ταυλαρίδης, Κούρος

Κόκκινες κάρτες:

ΟΦΗ: Λόρια, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μονιάκης, Πετρόπουλος (46′ Τζορτζ), Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος (90′ Κουτσιανικούλης), Μεϊτέ, Περογαμβράκης (86′ Μπανούσης), Στάθης, Μακρής.

Ατρόμητος: Τσέναμο, Κούρος (90′ Φάμπιο), Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Ναπολεόνι (80′ Τάτος), Παπάζογλου, Νάστος, Καραμάνος, Δημούτσος (84′ Γεωργίου), Ουμπίδες, Πίτου Γκαρσία.

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης