Ο Γιώργος Παράσχος τόνισε ότι ο Πλατανιάς δεν έχει το εύκολο γκολ, ωστόσο μετά το 0-0 με τον Ηρακλή δήλωσε ευχαριστημένος για τον βαθμό της ισοπαλίας.
«Έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι. Το σίγουρο είναι πως δεν έπρεπε να λήξει χωρίς γκολ. Η ομάδα μου, στάθηκε τυχερή στα πρώτα δέκα λεπτά όταν ο Ηρακλής πίεσε και έβγαλε φάσεις. Μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι, βγάλαμε ωραίες επιθέσεις. Το να φτάνουμε σε σημείο να έχουμε 14 και 15 τελικές σε εκτός έδρας παιχνίδι, είναι σίγουρα κάτι που μας αφήνει ικανοποιημένους.
Δυστυχώς για εμάς όμως συνεχίζεται το πρόβλημα του εύκολου γκολ και αυτό μας στερεί βαθμούς. Φεύγω ικανοποιημένος όμως από το αποτέλεσμα, αν και μου μένει μία πικρία γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει. Εύχομαι καλή συνέχεια στον Ηρακλή και στο κύπελλο και στο πρωτάθλημα», είπε ο προπονητής του Πλατανιά.
Σε ερώτηση για τη βαθμολογική συγκομιδή των δύο ομάδων, είπε: «Εμείς σύμφωνα με τις εμφανίσεις μας έπρεπε να έχουμε περισσότερους βαθμούς. Η πορεία του Ηρακλή είναι επίσης για περισσότερους βαθμούς».

