Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League κάλεσε σε απολογία την ΠΑΕ Παναθηναϊκός και τον πρόεδρο της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανό. Οι «πράσινοι» θα απολογηθούν για τη συμπεριφορά των οπαδών τους στον αγώνα με τον Ατρόμητο, ενώ ο πρόεδρος της ομάδας του Περιστερίου για το γεγονός ότι στο ματς της 18ης αγωνιστικής με την Skoda Ξάνθη πήγε στα αποδυτήρια και διαμαρτυρήθηκε έντονα στον βοηθό Ευθυμιάδη.

Αναλυτικά:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία (για την Παρασκευή 11/03/2016 και ώρα 15:00) την παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 25η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 06/03/2016 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην από 06/3/2016 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ΄ αριθμ. πρωτ. 2032/16/463536 από 07/03/2016 Έκθεση της Αστυνομίας σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2 και 3, 15 παρ. 1, 2 περ. δ΄και ε΄, 7 περ. γ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η παρακάτω συμπληρωματική κλήση αφορά την 18η αγωνιστική

Α) ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ, Γ.Σπανό (Πρόεδρο): Για τη συμπεριφορά του κ.Γ.Σπανού στον αγώνα ΠΑΕ Skoda Ξάνθη-ΠΑΕ Ατρόμητος Αθ.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1, 5 επ., 14 παρ. 2 και 3, 28 του Π.Κ. της ΕΠΟ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης