Δύσκολες ημέρες βιώνει ο Αντόνιο Κόντε στην Τσέλσι, καθώς ο Ιταλός τεχνικός είναι δυσαρεστημένος και έντονα προβληματισμένος μετά την ήττα (3-0) από την Άρσεναλ στο ντέρμπι του Λονδίνου.

Αποτυχία που ακολούθησε εκείνη της περασμένης εβδομάδας απέναντι στη Λίβερπουλ. Πέρασαν επτά χρόνια από τότε που η Τσέλσι είχε χάσει δύο παιχνίδια πρωταθλήματος στη σειρά. Έτσι ο Κόντε βλέπει την Τσέλσι οκτώ βαθμούς κάτω από την κορυφή και την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Κόντε είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε αλλαγές στην αμυντική γραμμή της Τσέλσι, μετά τις τελευταίες απογοητευτικές εμφανίσεις των Λονδρέζων. Ο Ιταλός τεχνικός έχει δει την ομάδα του να δέχεται δώδεκα γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς και το… μάρμαρο θα πληρώσουν οι Κέιχιλ και Ιβάνοβιτς, οι οποίοι αναμένεται να μείνουν εκτός ενδεκάδας. Οι Κερτ Ζούμα και Τζον Τέρι θα είναι οι δύο κεντρικοί αμυντικοί, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να συμμαζέψουν την κατάσταση στο κέντρο της άμυνας.

Παράλληλα, ο Κόντε φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση του Άνχελ Ντι Μαρία από την Παρί Σεν Ζερμέν, με τον οποίο φέρεται να έχει έρθει ήδη σε επαφή. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής φέρεται δυσαρεστημένος στη Γαλλία και θέλει να επιστρέψει στην Αγγλία.

Το κύριο πρόβλημα της Τσέλσι αυτήν τη στιγμή είναι η άμυνα, που με την απουσία του Τζον Τέρι πάλεψε για να αντιμετωπίσει τους «κανονιέρηδες». «Πρέπει να λύσουμε αυτό το πρόβλημα. Δεχόμαστε τουλάχιστον δύο γκολ ανά αγώνα. Πρέπει να εργαστούμε, δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο. Πρέπει να αποδείξουμε ότι είμαστε μια μεγάλη ομάδα στο γήπεδο. Πρέπει να σκεφτούμε αυτές τις δύο ήττες απέναντι σε δύο μεγάλες ομάδες και να παραμείνουμε ταπεινοί για να καταλάβουμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιωθούμε» τόνισε ο Κόντε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης