Από το αυτί και στον… πρόεδρο της Βουλής κατέληξε, μετά το ρεπορτάζ της zougla.gr και τον εργασιακό μεσαίωνα που ήθελε να επιβάλλει στους εργαζόμενους, ο νέος ιδιοκτήτης του καφενείου και του εστιατορίου της Βουλής, κύριος Πιετρής.

Ο Φίλιππος Πετσάλνικος, βλέποντας το δημοσίευμα της zougla.gr, κάλεσε αμέσως το νέο ιδιοκτήτη και του… τράβηξε το αυτί, αναγκάζοντάς τον να ανακαλέσει πάραυτα τα σχέδιά του για ωρομίσθιους εργαζομένους στο καφενείο και το εστιατόριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Να τηρηθεί κατά γράμμα η εργατική νομοθεσία και να μην επιτραπεί καμία αλλαγή εις βάρος των εργαζομένων», ήταν το αυστηρό μήνυμα του προέδρου.

Το νέο αφεντικό συμμορφώθηκε με τις υποδείξεις όχι μόνο για τα εργασιακά, (δεσμεύτηκε να μην προβεί σε καμία αλλαγή του εργασιακού καθεστώτος και ότι οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουν να έχουν κανονικό ωράριο με τα ένσημά τους), αλλά και για τα… ενδυματολογικά του προσωπικού.

Τις στιλιστικές του επιλογές-διαταγές για μαύρη στολή με χρυσαφί γραβάτα αναγκάστηκε να τις κάνει… γαργάρα, καθώς ήταν κοινή διαπίστωση, αυτή που του μετέφερε ο πρόεδρος, ότι όλα αυτά παραπέμπουν σε night club.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αλλά της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει… ο πρόεδρος και αντιδρά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης