Επιπλέον 33.000 στρατιώτες και αστυνομικούς κινητοποίησαν οι Αρχές της Ταϊλάνδης, για να επαναφέρουν την τάξη στη Μπανγκόγκ, καθώς αντικυβερνητικοί διαδηλωτές αγνοούν την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που έχει κηρυχθεί εδώ και δύο ημέρες.

Συνολικά 2.080 στρατιώτες και 31.200 αστυνομικοί θα αναπτυχθούν μέσα και γύρω από την πρωτεύουσα, επεσήμανε Ταϊλανδός συνταγματάρχης στους δημοσιογράφους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα από 80.000 μέλη των σωμάτων ασφαλείας έχουν αναπτυχθεί, αριθμός που ξεπερνά αυτόν των διαδηλωτών των τελευταίων ημερών.

Εν τω μεταξύ, τα «κόκκινα πουκάμισα» (οπαδοί της αντιπολίτευσης) αποφάσισαν σήμερα να μεταβούν στον επίγειο δορυφορικό σταθμό του τηλεοπτικού καναλιού που μεταδίδει τις διαδηλώσεις τους, το σήμα του οποίου έχει διακοπεί από χθες.

Την ίδια ώρα, η δικαιοσύνη της Ταϊλάνδης εξέδωσε σήμερα 17 νέα εντάλματα σύλληψης εναντίον των ηγετών των διαδηλωτών που ζητούν την παραίτηση της κυβέρνησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το δικαστήριο ενέκρινε 17 νέα εντάλματα σύλληψης εναντίον των ηγετών των διαδηλωτών που παραβίασαν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης και απέκλεισαν την διασταύρωση Ρατσαπρασόνγκ», μια από τις μεγαλύτερης τουριστικές και εμπορικές περιοχές της Μπανγκόκ, σύμφωνα με την αστυνομία.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης