Με συμμετοχή 290 Ελλήνων επιχειρηματιών από 250 ελληνικές επιχειρήσεις ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες του Ελληνοτουρκικού Επιχειρηματικού Φόρουμ που διοργανώνει ο ΣΕΒ, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης στην Αθήνα του πρωθυπουργού της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν.

Στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο φόρουμ περιλαμβάνονται και οι 75 που ήδη δραστηριοποιούνται στην τουρκική αγορά. Συνολικά, έχουν πραγματοποιηθεί ή προγραμματίζονται περισσότερες από 200 συναντήσεις μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων επιχειρηματιών, οι οποίοι συζητούν προτάσεις και σχέδια που διευρύνουν το φάσμα και το βάθος της ελληνοτουρκικής συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ενδεικτικά, από τον κατασκευαστικό κλάδο, μετέχουν εκπρόσωποι της ΕΛΛΑΚΤΩΡ, από τον κλάδο ενέργειας οι Όμιλοι Κοπελούζου, Μυτηλιναίου και ΔΕΠΑ.

Στον τομέα της Πληροφορικής, συμμετέχουν οι Intracom και Infoquest, των Τυχερών Παιχνιδιών η Intralot, και από τη βαριά βιομηχανία οι εταιρείες ΤΙΤΑΝ, ΣΙΔΕΝΟΡ, Ελληνικά Καλώδια και ΧΑΛΚΟΡ του Ομίλου ΒΙΟΧΑΛΚΟ, η S&B Βιομηχανικά Ορυκτά, η Α.Γ. Πετζετάκις.

Από τον κλάδο του Τουρισμού, οι Aldemar, Δασκαλαντωνάκη, Sani Resort, και από τον χώρο Συμβουλευτικών υπηρεσιών, οι εταιρείες Planet και Civitas.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΒ, από ελληνικής πλευράς έχει εκδηλωθεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον τραπεζικό τομέα με τη συμμετοχή υψηλόβαθμων παραγόντων, μεταξύ άλλων, από την Εθνική Τράπεζα και την Eurobank.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης