Τον τίτλο του MVP της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών πήρε ο Δημήτρης Καφφάτος. Ο διεθνής τερματοφύλακας της πρωταθλήτριας ΑΕΚ δήλωσε:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και για αυτή την ανάδειξη. Το δικαιούμασταν. Ήμασταν καλύτεροι καθ όλη τη διάρκεια. MVP είναι όλη η ομάδα και όχι ένας μεμονωμένος παίκτης. Η ομάδα έχει ψυχή. Εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι, το θέλαμε πολύ. Πρέπει να τονίσουμε πως και οι δυο ομάδες συνέβαλαν στο να γίνει ένας αγώνας πραγματική διαφήμιση για το άθλημα. Εξάλλου η αξία του νικητή εξαρτάται από την αξία του αντιπάλου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη δική του μεριά, ο προπονητής Γιάννης Αρβανίτης είπε: «Πετύχαμε το όνειρο. Για μας αυτή η κατάκτηση του τίτλου είναι κάτι πολύ σημαντικό. Είμαστε όλοι πανευτυχείς. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους όσοι συνετέλεσαν στη διοργάνωση αυτού του υποδειγματικού τελικού στην Θεσσαλονίκη με 2000 άτομα, όπου όλα πήγαν καλά χωρίς να υπάρξει το παραμικρό έκτροπο. Από σήμερα όμως και πάλι συγκεντρωνόμαστε, ώστε να προχωρήσουμε δυνατά στον επόμενο στόχο μας, που είναι το φάιναλ φορ στα Χανιά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης