Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιππασίας για πρώτη φορά

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 11:06
Η κόρη του Μπρους Σπρίνγκστιν στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιππασίας για πρώτη φορά

Η κόρη του Αμερικανού τραγουδιστή και συνθέτη, Μπρους Σπρίνγκστιν, Τζέσικα είναι επαγγελματίας αμαζόνα. Θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην Ολυμπιακή Ομάδα Ιππασίας των ΗΠΑ που θα ταξιδέψει στο Τόκιο για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση.

Το όνομά της βρίσκεται, μεταξύ άλλων, στην ολυμπιακή ομάδα των ΗΠΑ μαζί με το άλογό της Don Juan van de Donkhoeve, όπως ανακοίνωσε η Αμερικάνικη Ομοσπονδία των ΗΠΑ.

Η Τζέσικα, έχει αναδειχθεί πρωταθλήτρια στις ΗΠΑ. Έχει εκπροσωπήσει την χώρα της στις ομάδες του FEI Nations Cup. Το 2020 στο Δουβλίνο, το 2014 στην Ιρλανδία και στον τελικό του FEI Jumping Nations Cup 2018 στη Βαρκελώνη της Ισπανίας.

«Άρχισα να ιππεύω όταν ήμουν πολύ μικρή. Άρεσε πολύ στη μητέρα μου, οπότε όταν μετακομίσαμε στο Νιου Τζέρσεϋ άρχισε να κάνει μαθήματα», είχε δηλώσει η Τζέσικα στο περιοδικό PEOPLE. «Ξεκίνησα να ιππεύω στην ηλικία των 5, άρχισα να αγωνίζομαι όταν ήμουν έφηβη, στην συνέχεια έμαθα να κάνω άλματα, και μετά έγινα επαγγελματίας. Όλα συνέβησαν πολύ φυσικά.»

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η Τζέσικα αγωνίζεται με την Ολυμπιακή ομάδα. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 με 7 Αυγούστου στο Τόκιο.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2021, 11:14