Μικρό καλάθι κρατάει ο Βραζιλιάνος μετά και τα τελευταία δοκιμαστικά στη Βαρκελώνη. Μπορεί σε όλη τη διάρκεια των δοκιμών η Ferrari να έδειξε σταθερή και δυνατή όμως ο Massa κρατάει χαμηλούς τόνους.

«Είμαι ικανοποιημένος με όλες τις δοκιμές, και όχι μόνο τις τελευταίες στη Βαρκελώνη. Η Βαλένθια και η Jerez πήγαν επίσης καλά – κάναμε τη δουλειά που θέλαμε, αλλά από ότι κατάλαβα και ο ανταγωνισμός δείχνει να τα έχει πάει εξίσου πολύ καλά. Το θετικό είναι ότι το μονοθέσιό μας είναι αυτό που θέλαμε και περιμέναμε. Είναι αξιόπιστο, σταθερό και είναι ότι πρέπει για να ξεκινήσεις αισιόδοξα τη χρονιά. Το να είμαστε πρωταθλητές των δοκιμών δεν μας λέει τίποτα. Δουλέψαμε για να κάνουμε ένα αυτοκίνητο ικανό να μας δώσει τη δυνατότητα να διεκδικήσουμε το φετινό πρωτάθλημα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μassa είπε ακόμα πως οι σχέσεις του με τον team mate του τον Ισπανό είναι καλές. Πρόσθεσε ωστόσο ότι αυτός ποτέ δεν είχε κακές σχέσεις με τους team mate του. Θα έχουμε να δούμε πολλά σε αυτό το πρωτάθλημα με τις κόντρες εντός και εκτός πίστας των team mates…

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης