Με πιο δυναμική εμφάνιση, νέους κινητήρες και πλειάδα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας, το ανανεωμένο Focus είναι έτοιμο να κάνει την εμφάνισή του στην ευρωπαϊκή αγορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το δημοφιλές μικρομεσαίο μοντέλο, αναμένεται να συγκεντρώσει όλα τα βλέμματα στην επερχόμενη έκθεση της Γενεύης, όπου θα κάνει το ντεμπούτο του. Αισθητικά, διακρίνεται για τη μεγάλη μάσκα εμπρός, τα ανασχεδιασμένα φώτα και τους προφυλακτήρες, ακολουθώντας το προφίλ του Fiesta.

Προκειμένου να τονιστεί η επιθετική όψη, το αμάξωμα φάρδυνε και χαμήλωσε, ενώ είναι διαθέσιμο σε δύο νέες εξωτερικές αποχρώσεις (Deep Impact Blue και Glace Blue).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο εσωτερικό, δεν υπάρχουν πλέον πολλά κουμπιά και διακόπτες, με τις λειτουργίες να ρυθμίζονται από το νέο σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής. Ο εξοπλισμός είναι πιο πλούσιος, περιλαμβάνοντας καινοτόμα συστήματα για την κατηγορία, όπως τα «Pre-Collision», «Perpendicular Parking», «Electronic Stability Programme», «Electronic Power Assist», «MyKey» και πολλά ακόμα.

Κάτω από το καπό του Ford Focus facelift, εκτός από τους γνωστούς 1.0 Ecoboost και 2.0 TDCi, τοποθετήθηκαν οι 1.5 EcoBoost με 150 και 180 ίππους και ο 1.5 TDCi με τους 95 και 120 ίππους.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης