Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Tom Cruise είναι ένας από τους δημοφιλέστερους και πλουσιότερους ηθοποιούς του κόσμου. Έχει διαπρέψει σε δεκάδες ταινίες δράσης και μάλιστα διαθέτει και ένα από τα πιο εντυπωσιακά γκαράζ στον κόσμο, με δεκάδες οχήματα τα οποία οδήγησε στις ταινίες του και τελικά αποφάσισε να αγοράσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα συγκεκριμένο συμβάν όμως τον απέκλεισε για πάντα από την λίστα με τους μελλοντικούς αγοραστές της Bugatti.

Ο λόγος για τον οποίο η συγκεκριμένη αυτοκινητοβιομηχανία τον έχει βάλει στην black list της, χρονολογείται το 2006 όταν στην επίσημη πρεμιέρα της ταινίας Mission Impossible 3 ο Tom Cruise είχε ένα μικρό «ατύχημα».

Πιο συγκεκριμένα, ο Tom Cruise έφτασε στο κόκκινο χαλί με μία εντυπωσιακή Bugatti Veyron 1.001 ίππων, την οποία είχε αγοράσει το 2005. Όταν ο ηθοποιός έφτασε στο κόκκινο χαλί και κατέβηκε να ανοίξει την πόρτα του συνοδηγού, στην τότε γυναίκα του Kate Holms, πάλεψε για πάνω από 40 δευτ. να το καταφέρει. Με όλα τις κάμερες να τραβούν ασταμάτητα, τα 40 δευτ. φάνηκαν αιώνας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά το ότι το γεγονός αντιμετωπίστηκε με χιούμορ, η εταιρία θεώρησε πως ήταν δυσφήμιση για το μοντέλο της. Από τότε, η πολυτελής γαλλική μάρκα αποφάσισε να μην πουλήσει ποτέ ξανά κανένα μοντέλο Bugatti στον Tom Cruise, συμπεριλαμβάνοντάς τον σε μια μαύρη λίστα που ήδη περιλαμβάνει άλλες προσωπικότητες όπως ο θρύλος της πυγμαχίας Floyd Mayweather, ο οδηγός της F1 Jenson Button και ο μουσικός παραγωγός Simon Cowell.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης