Σήμερα 28 Ιουνίου είναι η μέρα που το Tmax Hellas, μια δυνατή παρέα μοτοσυκλετιστών, διοργανώνει μια συνάντηση όλων των μοτοσυκλετιστών, στο Flame XL στη Νέα Ιωνία, Δωδεκανήσου 61, τηλ.: 2102779698, στις 19:30, όπου όλοι θα προσπαθήσουμε να βοηθήσουμε τον Γιάννη μας, τον 9χρονο Γιάννη Κορολόγο που είναι μοτοσυκλετιστής και έχει την ανάγκη μας!

Μετά την αρχική κινητοποίηση και τις αναρτήσεις που έγιναν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπως μάθαμε από τον Πρωταθλητή Λευτέρη Πίππο, η ανταπόκριση είναι θετική και φαίνεται ότι το ποσό που χρειάζεται για την αρχική φάση της θεραπείας θα μαζευτεί. Όμως υπάρχει κι άλλος μακρύς δρόμος μέχρι το τέλος και η ανάρτηση της ομάδας είναι τουλάχιστον συγκινητική:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

“Αυτή είναι η πιο σημαντική ανάρτηση που έχει ανέβει όλα αυτά τα χρόνια που υπάρχει το Tmax Hellas, σαν Διαχειριστική ομάδα θέλουμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή την Τετάρτη στο καφέ Flame XL στην Αλσούπολη θα γίνει συνάντηση και έρανος για τον μικρό μας φίλο ΓΙΑΝΝΗ!

Όπως όλα αυτά τα χρόνια ο μπαμπάς και ο θείος του Γιαννάκη είναι φίλοι και μέλη της ομάδας του TmaxHellas όπου έδιναν και δίνουν πάντα το παρών στις δραστηριότητες μας, έτσι ήρθε και η σειρά μας να τους βοηθήσουμε σε αυτή την πολύ δύσκολη και ιερή στιγμή!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ!!!!!!!!

Οφείλουμε και έχουμε την υποχρέωση να βοηθήσουμε τον Γιάννη και πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ ΜΑΣ κοντά του σε αυτό τον δύσκολο αγώνα που δίνει για την ζωή του.

ΟΤΑΝ ΣΩΖΕΙΣ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

#Θα_τα_καταφέρουμε_όλοι_μαζί_γιατί_ΜΠΟΡΟΥΜΕ__

Όσοι δώσουν το παρών στην συνάντηση μας, θα υπάρχει ταμείο που θα μαζέψουμε λεφτά για λογαριασμό του Γιαννάκη.

Όσοι δεν θα μπορέσουν να παρευρεθούν υπάρχει ο κάτωθι λογαριασμός :

ΕΡΑΝΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΝΟΜΙΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ

Εθνική ΙBANK

GR7201101860000018662467960

Δικαιούχοι

Ιωάννης Κορολόγος (ασθενής)

Νικολέττα Πρίντεζη (μητέρα)

Ευχαριστούμε Πολύ!!!!!!”

Να πούμε ότι και εμείς στο Auto-Moto της Zougla.gr είμαστε και θα είμαστε στο πλευρό του Γιάννη και του έχουμε δώσει υπόσχεση ότι σύντομα, όταν θα ξανα-οδηγήσει μοτοσυκλέτα, θα οδηγήσουμε μαζί του και θα τον βοηθήσουμε να κάνει πράξη το επόμενο όνειρό του που είναι να τρέξει και σε αγώνες για το σχετικό Πρωτάθλημα “Di.Di. Diversamente Disabiliπου από το 2021 κάνει σειρά αγώνων για το “Paralympic Motorcycle Racing Calendar”.

Πάμε γερά για τον Γιάννη μας!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης